FOTO: Pri šoli prikazovalnik hitrosti

19.9.2012 | 20:30

Donatorsko pogodbo sta danes v Dobovi podpisala Primož Ramovš, v podjetju Goodyear Dunlop Sava tires vodja prodaje potniške pnevmatike Hrvaške in v. d.za Slovenijo (levo), in brežiški župan Ivan Molan. (Foto: M. L.)

Dobova - Na cesti pri šoli v Dobovi so danes predali v uporabo prikazovalnik hitrosti. Kot je povedal predstavnik podjetja Goodyear Dunlop Sava tires Stane Nograšek, bo ta gospodarska družba letos v okviru razpisa dala prikazovalnike hitrosti 13 občinam.

Nastopili so otroci vrtčevske folklorne skupine.

Za izročeno napravo so se podjetju zahvalili ravnateljica OŠ Dobova Ivana Baškovič, brežiški župan Ivan Molan in lastnik Vulkanizerstva Furlan Dobova Franc Furlan. Goodyearova ambasadorka varnosti Alenka Godec se je z otroki pogovarjala o varni vožnji in jim zapela pesem Prometna. Povsem otroški je bil tudi začetek prireditve, ko je nastopila folklorna skupina dobovskega vrtca Najdihojca.

Svečanega prevzema prikazovalnika so se udeležili med drugimi še nekateri predstavniki občine, predsednik sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Brežice Igor Ilovar,  predsednik dobovske krajevne skupnosti Miha Boranič in predstavnika policije.

M. L.

Galerija

Komentarji (2)

19.9.2012OceniUps!!! 
UF!!!! Nekje je mošt že odvrel. Že tolče ;-)))!!
20.9.2012OceniUps!!! 
Pravilno, da ste odstranili skrajno neprimeren in žaljiv zapis predhodnika! Poradirajte še mojega, ker zaradi izbrisa pedhodnega izgubil pomen! Hvala!

Komentiraj prispevek