Enodnevno vseslovensko druženje skupin Šole zdravja Otočec

16.10.2012 | 08:00

Društvo Šola zdravja že pet let poskuša praktično in teoretično osveščati širšo javnost po Sloveniji kako zdravo živeti. Osnovni cilj je pomagati ljudem pri usposabljanju kako zdravo ravnati s samim seboj, s svojim telesom in z umom. Seveda, od vsakega posameznika je odvisno, kako doseči čim boljše življenje. Društvo Šola zdravja organizira in izvaja različna strokovna in alternativna predavanja in delavnice na to temo. Osnovna vsakodnevna aktivnost Šole zdravja je jutranja telovadba, ki se izvaja vsako jutro (razen nedelje in praznikov) na odprtem ob 7.30 istočasno skoraj po celi Sloveniji.

Prisrčno vas vabimo v torek, 16. oktobra 2012, ob 8. uri na naše enodnevno vseslovensko druženje skupin Šole zdravja. Tokratni organizatorji iz Šmarjeških toplic so skupinski dogodek preselili par kilometrov stran, na Otočec. Skupinsko vadbo »1000 gibov« bomo začeli takoj po sprejemu grajske gospe na grajskem dvorišču okrog 8.45. Telovadbo s prikazom in razlago vaj bo vodil dr. Nikolay Grishin (idejni vodja in ustanovitelj društva) in sicer v parku poleg gradu (v primeru dežja pa v športni dvorani). Pričakujemo skupine iz cele Slovenije in sicer okrog 300 članov. Društvo bo poskrbelo za organizacijo prevozov z avtobusi, prijave zbiramo do 10. oktobra.

Srečanje na Otočcu bo spremljal bogat program: brezplačni ogled novomeške tovarne Krka, vodeni ogled gradu Struga, obisk k čebelarju v Šmarjeških toplicah z vlakcem, delavnica izdelovanja rožic iz krep papirja (za tiste člane, ki težko hodijo) in odhod z avtobusom na kopanje v Šmarješke toplice. Pestra izbira in vsak lahko izbere tisto kar mu ustreza.

Več informacij dobite na spletni strani Društva: www.srce-me-povezuje.si/solazdravja

O Društvu Šola zdravja več v priponki, kot tudi o samem dogodku.