Ali gre za truplo pogrešanega voznika cisterne, bo pokazala analiza DNK

26.7.2015 | 17:20

Nesreča na primorski avtocesti (Foto: Twiter)

Nesreča na primorski avtocesti (Foto: Twiter)

Logatec - V gozdu v okolici Logatca so danes okoli 13. ure našli moško truplo. Tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič je za STA pojasnila, da bo šele analiza DNK pokazala, ali gre za truplo pogrešanega voznika tovornjaka s cisterno Stanka Brajerja s Trebelnega, ki je bil udeležen v nedavni prometni nesreči na primorski avtocesti.

Ciperle Adlešičeva je opozorila, da je zaenkrat mogoče govoriti le o domnevi, da gre za Brajerjevo truplo. Po njenih besedah ogled kraja najdbe še vedno poteka, rezultati analize DNK pa bodo znani v prihodnjih dneh. Truplo je zaradi vremenskega vpliva v zelo slabem stanju.

V sporočilu za javnost ljubljanske policijske uprave pa je Ciperle Adlešičeva še pojasnila, da so truplo našli na gozdnem območju med Logatcem in Lazami. Doslej zbrana obvestila in ogled kraja najdbe niso pokazali znakov kaznivega dejanja.

Voznik tovornjaka s cisterno, 50-letni Brajer s Trebelnega je bil 13. julija vpleten v tragično prometno nesrečo na primorski avtocesti, v kateri so življenje izgubili štirje romunski državljani. Brajer je zapustil kraj nesreče in odšel neznano kam. Dva dni kasneje ga je policija razglasila za uradno pogrešanega in začela obsežno akcijo iskanja.

STA

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava