kolesarstvo

»Konja, ki vlečeta, ne menjaš«

28.10.2016 | 08:45 | M. M.

Jure Golčer (Foto: KK Adria Mobil, arhiv DL)

Jure Golčer (Foto: KK Adria Mobil, arhiv DL)

Radoslav Rogina (Foto: I. V., arhiv DL)

Radoslav Rogina (Foto: I. V., arhiv DL)

Novo mesto - Kolesarska sezona 2016 se ravnokar končuje in ekipe že sestavljajo moštva za naslednjo leto. Tako kot v vseh ekipah po svetu je tudi v Kolesarskem klubu Adria Mobil tačas zelo živahno. Že smo poročali, da sta klub zapustila Domen Novak in David Per, tokrat pa klub pod zgornjim naslovom sporoča, kdo bo ostal in sestavljal ekipo za sezono 2017.

»Danes bomo predstavili prva dva kolesarja, ki sta podaljšala zvestobo KK Adrii Mobil. To sta dva najbolj izkušena člana ekipe, Radoslav Rogina in Jure Golčer. Oba sta bivša poklicna kolesarja z izkušnjami z največjih dirk, kot je Giro d' Italia. Oba sta že zmagala na dirki Po Sloveniji. Sta nepogrešljiva člana ekipe, predvsem zaradi izkušenj, ki jih prenašata na mlade. Kljub zrelim letom še vedno dosegata vrhunske rezultate in sta bila letos člana državne reprezentance na evropskem prvenstvu in predstavljala vsak svojo državo,« je zapisal Srečko Glivar.

Radoslav Rogina: »Že šestič zapored podaljšujem pogodbo s KK Adria Mobil in bi se rad ob tej priložnosti zahvalil vodstvu, da mi še naprej zaupa in verjame vame. Vesel sem, da bom še naprej član tako urejene ekipe in komaj čakam novo sezono«.

Jure Golčer: »Pri meni ni bilo vprašanje o menjavi ekipe in o nadaljevanju kariere. V ekipi je res dobra klima in je tudi to olajšalo mojo odločitev, tako da tudi v sezoni 2017, ki bo res moja zadnja, ostajam član KK Adrie Mobil. Veseli me, da v klubu kolesarje ocenjujejo po sposobnosti in ne po letih«.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava