Jani Brajkovič bo po novem kruh služil v Bahrajnu

23.11.2016 | 13:25

Jani Brajkovič (Foto. B. B., arhiv DL)

Manama - Kolesar Jani Brajkovič je novi član profesionalnega moštva Merida iz Bahrajna, so danes sporočili iz te kolesarske sredine, katere eden od športnih direktorjev je Gorazd Štangelj. Brajkovič je bil leta 2004 svetovni prvak do 23 let v vožnji na čas, po tem pa je od leta 2005 med profesionalci pedala vrtel za šest različnih ekip, je poročala STA.

"Jani še ni rekel zadnje besede in bo pomemben član naše ekipe, ki bo z izkušnjami veliko pomagal mlajšim kolesarjem," so prepričani pri bahrajnski ekipi, 32-letni Brajkovič pa je ob podpisu pogodbe dejal: "To je zame edinstvena priložnost, da spet dirkam na najvišji ravni. Odločen sem dokazati, da še vedno sodim med profesionalne kolesarje. Zelo sem motiviran in optimističen pred naslednjo sezono. Moja prioriteta je dati 100 odstotkov ekipi, pomagati Vincenzu Nibaliju in sotekmovalcem ter si tudi dokazati, da sem sposoben dosegati dobre rezultate."

Za ekipo bodo v naslednji sezoni po navedbah STA tekmovali tudi Slovenci Grega Bole, Borut Božič, Luka Pibernik, Domen Novak in David Per.

M. M:

Komentarji (1)

23.11.2016Ocenitanja iz Črnomlja 
Jani , vso srečo v novem moštvu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava