2. Baby Shower bazar, Qlandija Novo mesto

26.11.2016 | 09:00

Športno društvo DUOS ACTIVE vabi na

2. BABY SHOWER BAZAR,

ki bo v soboto, 26.11. 2016 od 9. do 17. ure v Qlandiji Novo mesto

Ker tudi v naši regiji nosečnic in mladih mamic oziroma mladih družin ne manjka, je prav, da jim damo priložnost za gibanje, zabavo, druženje, hkrati pa jih na enem mestu informiramo o različnih možnostih preživljanja prostega časa in nakupovanja stvari za dojenčka oziroma družino.

"Po nadvse uspešnem lanskem prvem dogodku Baby Shower, smo se zato tudi letos z veseljem lotile organizacije drugega QL- Baby shower bazarja. Pred nami je namreč zadnji novembrski vikend, ki je hkrati odličen čas za prve prednovoletne nakupe in miklavževa darila, ali pa zgolj priložnost za druženje, izmenjavo mnenj, informacij o stvareh, ki bodočim staršem ali mladim družinam pridejo prav,« pravi Vanja Kovačič iz ŠD Duos Active, glavna organizatorka bazarja, ki bo to soboto, 26.11., potekal v novomeški Qlandiji.

»Naj bo to čas za vas, mlade družinice, da si ogledate novosti med otroškimi pripomočki in opremo, raziščete, kako poteka brezpleničarstvo, se fotografirate za praznične voščilnice, ki jih boste pošiljali naokrog, poskusite naravno kozmetiko ali kupite kakšen unikaten kos oblačil ali unikatne vizitke. Otroci bodo uživali v zanimivem poligonu, odplesali ali zapeli z nami, se naučili morda prvih angleških besed, poskusili košček torte, ki si jo želijo za praznovanje in še in še...« še dodajajo organizatorji, ki med 10. in 12.uro pripravljajo tudi pester spremljevalni program (nastop mamic z dojenčki, aktivnih nosečnic, otroški nastopi, nagradne igre…)

Z nami bodo:

✔ Ana Božič - BISERI SREČE - svetovalka za brezpleničarstvo in avtorica priročnika za starše Od rojstva brez plenic

✔ OTROCI ARHITEKTURA GLASBA

✔ PIKABU - unikatne plenične tortice

✔ MOJA MALA SOBICA

✔ NATURI - naravna kozmetika

✔ ZAVOD IGRIVI SVET

✔ HELEN DORON NOVO MESTO

✔ PARTIBUTIK - okraševanje z baloni

✔ MINIME

✔ BABY ZOOM - otroška fotografija

✔ BABI ŠIVA

✔ NITKA

✔ KISS PRALNE PLENICE

✔ LEI LUI - unikatna vabila

✔ CUKRČEK

✔ DUOS ACTIVE

Zabavni program:

9:30 - OTROCI ARHITEKTURA GLASBA

9:50 - DUOS ACTIVE POUND WORKOUT

10:10 - DUOS ACTIVE VADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI

10:30 - DUOS ACTIVE VADBA ZA NOSEČNICE

10:50 - DUOS ACTIVE POUND WORKOUT

11:15 - OTROCI ARHITEKTURA GLASBA

11:45 - IGRE Z BLOGERKAMA MAMI NA OFF IN LJUBEZNIVA