dolenjska

RIC: Še vsaj eno leto v. d. in nov razpis za direktorja

11.7.2017 | 11:30 | M. M.

Svet zavoda RIC Novo mesto je na včerajšnji seji odločil, da bo od 1. oktobra letos v.d. direktorja Gregor Sepaher, sicer eden od zaposlenih v tem zavodu. (Foto: M. M., arhiv DL)

Svet zavoda RIC Novo mesto je na včerajšnji seji odločil, da bo od 1. oktobra letos v.d. direktorja Gregor Sepaher, sicer eden od zaposlenih v tem zavodu. (Foto: M. M., arhiv DL)

Novo mesto - Kot smo poročali, so novomeški občinski svetniki in svetnice minuli četrtek med drugim podali pozitivno mnenje vsem trem kandidatom za direktorja RIC Novo mesto, in sicer mag. Gabi Ogulin Počrvina, Emi Perme in Gregorju Sepaherju. Hkrati so sledili predlogu komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, da ima prednost pri imenovanju prva kandidatka, tj. Ogulin Počrvinova.

Na včerajšnji seja sveta zavoda RIC pa po naših podatkih nihče od treh kandidatov ni dobil zadostne podpore oz. večine glasov. Zato se je svet zavoda odločil, da bo raje imenoval novega vršilca dolžnosti direktorja.

Od lanskega 1. oktobra je to funkcijo opravljala dotedanja direktorica Marjeta Gašperšič, od 1. oktobra letos pa jo bo na tem položaju zamenjal Gregor Sepaher. Svet zavoda je odločil, da bo lahko Sepaher vršilec dolžnosti direktorja do 30. septembra prihodnje leto, v tem času pa bodo ponovili razpis za izbiro direktorja.

‹ nazaj

Komentarji (1)

11.7.2017 7 (7) (0)Ocenideset 
V Nm so vsi W.D. + 40 ofucani ostareli DNŠ študentje .taki vladajo. Vsi so neki frajeri in vsi se skrivajo za kiklicami mater pri +40.,. V.d. super šansa za sktivanje in HITRO zamenjavo ko teče voda v grlo po krajah in lopovščini ki jo omogoča položaj. MONM je ena taka hpisana obotniška štala malomeščanskih drobnih prevarantov z velikimi apetiti in lokalno dikaj uspešno manipulacijo ruralno malomeščanskega neukega folka...bljak. Tudi na ZAVODU imajo z razlogom v. d. direktorja kar mu omogoča da ga zamenjajo takoj ko počisti za seboj...:) NM je v.d. mesto - je in ga ni:) Vsi so tu in niso hahaha....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava