Fotografski natečaj TD Vigred Metlika

29.8.2017 | 15:05

Fotografski natečaj TD Vigred Metlika

Metlika - Turistično društvo Vigred Metlika poziva k sodelovanju vse, ki se ljubiteljsko ukvarjate s fotografiranjem. Tema nagradnega foto natečaja je tokrat turizem na območju občine Metlika v vseh svojih pojavnih oblikah in asociacijah.

Tokrat želijo v ospredje postaviti ljudi, doživetja, obiskovalce odmevnih prireditev, goste, ki uživajo v kampih, v vodnih radostih, čudoviti naravi, ob dobri belokranjski kapljici in tradicionalnih domačih jedeh. "Skratka, tokrat pričakujemo, da se boste fotografi odpravili med ljudi in ovekovečili najlepše trenutke preživete v metliški občini," sporočajo organizatorji.

Fotografije pošljite v polni resoluciji (vsaj 2MB) do 20. septembra 2017 na elektronski naslov tdvigred.metlika@siol.net s priloženimi osebnimi podatki in podatki fotografije (kraj, datum, ime). Upoštevajte, da morajo biti fotografije sveže, še ne objavljene, predstavljajo naj dogodke in prizore, ki so se v metliški občini dogajali v zadnjem letu.

Strokovna komisija bo vrednotila naslednje kriterije: kakovost fotografije – ostrino, osvetlitev, kompozicijo…; tematiko fotografije – vsebino fotografije in njeno skladnost s temo foto natečaja; izvirnost – kreativnost in interpretacijo teme.

Šteli bodo glasovi strokovne komisije in všečki na Facebooku

Fotografije bodo sproti objavljali na Facebook strani Turizem Metlika, kjer bodo svoje všečke delili obiskovalci strani. V septembru 2017 bodo nagradili tri najboljše fotografije, za kar so predvidena sredstva v skupni višini 300 evrov. Upoštevani bodo glasovi strokovne komisije (60 %) in glasovi všečkov Facebook strani Turizem Metlika (40 %).

Vse pridobljene fotografije bo TIC Metlika uporabljal izključno za promocijske namene ter po končanem natečaju pripravil razstavo, so še sporočili iz TD Vigred Metlika. 

S. G.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava