dolenjska

Povejte svoje predloge ali pripombe

11.10.2017 | 11:05 | S. G.

Povejte svoje predloge ali pripombe

Novo mesto - Mestna občina Novo mesto bo v oktobru in novembru izpeljala javno razgrnitev in obravnavo dveh prostorskih aktov, in sicer sprememb in dopolnitev Občinskega lokacijskega načrta Univerzitetni kampus Novo mesto (SD OLN Kampus) ter sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta Gospodarska cona Na Brezovici (SD OPPN Na Brezovici).

Vsi zainteresirani lahko pripombe podajo po pošti ali osebno na sedežu Mestne občine Novo mesto (Seidlova cesta 1) ali osebno na javnih obravnavah, ki bosta potekali v sejni dvorani mestne hiše (Glavni trg 7).

Javni razgrnitvi, v času katerih bo možnost podajanja pripomb, bosta potekali na Seidlovi cesti 1, in sicer za SD OLN Kampus od 9. do vključno 23. oktobra, za SD OPPN na Brezovici pa od 9. oktobra do vključno 7. novembra.

V sejni dvorani mestne hiše (Glavni trg 7) bosta potekali tudi javni obravnavi, na kateri bodo pripravljavci in izdelovalci spremembe in dopolnitve načrtov podrobneje razložili in prisotnim podali dodatna pojasnila. SD OLN Kampus bo predstavljen 16. oktobra ob 15.30, SD OPPN Na Brezovici pa 17. oktobra ob 15.30.

Javni naznanili sta objavljeni na oglasni deski in spletni strani novomeške občine ter na oglasnih deskah in spletnih straneh Krajevnih skupnosti Žabja vas in Otočec.

‹ nazaj

Komentarji (37)

11.10.2017 1   (1)   (0)   OceniObčan 
Novica in objava OPN po tem ko je že 3 dni načrt razgrnjen ? Kaj spet skrivate ?
11.10.2017—   (1)   (1)   Ocenilokalpatriot 
Uradni list republike Slovenije štev 33.2123. Pravilnik o minimalnih tehničnih in drugih pogojih za parkirišča in mesta za vzdrževanje vozil, stran 2725. https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/1996-01-2123?sop=1996-01-2123, tole naj raj razložijo koliko denarja se je steklo v občinsko malho brez dna vsa ta leta zaradi zaračunavanja parkirnine? Kdo je izdal dovoljenje za obratovanje in kasiranje parkirišč ki ne zadostujejo niti OSNOVNIM normativom ? parkirišče pošta in kandijska obratujeta že 3 leta..
11.10.2017 1   (2)   (1)   Ocenilokalpatriot 
Kdo je nadležen za tovrstne odgovore v MONM, kaj ni to po novem g. Miloš Dular, ko so Kobeta degradirali? Ja po tem pa naj na to zajebancijo naroda on odgovori ne? 3 leta se že kasira ... ni asfalta, ni osvetljeno tako kot treba, ni označenih parkirnih mest, ni varovanja itd .itd..To ne ustreza dovoljenju za obratovanje kaj šele kasiranje. Torej kdo na Upravni enoti je izdal dovoljenje za obratovanje obeh omenjenih parkirišč? Pri pošti in kandijskega? Tudi če ju sedaj ukinejo, ostane dejstvo da se je 3 leta neupravičeno kasiralo, če se ne motim? :) Bo kdo odgovoril? Vem da berete tudi rotovžani..... dajte to malo pojasnit, da se v bistvu motim:) In ostali ki ste plačevali parkirnino ste čist cool, vas ne dotakne kajne? :) ja super no, bravo...
11.10.2017–2   (1)   (3)   Ocenilp 
Daj, daj lokalpatriot. Saj Kobe je bil vseskozi del občinske bande ko se ni nič naredilo, pa pravjo da je znal bit zraven tudi pri stranskih poslih. Verjetno se sedaj res nekaj drugač dela. Videt je več in kaže da se kanali za zaslužkarje zapirajo. Kaj dela Dular zraven pa tudi meni ni jasno.
11.10.2017—   (1)   (1)   Ocenilokalpatriot 
Ip pustmo mi kobeta, kaj ne komentiraš temo? Muca jezik popapala.? parkirišča namreč. Kaj tebi je vseeno če si plačal kar nisi rabil? zanimivo.:) O tem se rajši pogovarjaj ne o preteklih časih - o konkretnih stvareh odgovarjaj konkretno ne po DNŠ ejevsko:)
11.10.2017—   (1)   (1)   Ocenilokalpatriot 
Praviš da se več dela ? res je več se krade. Normalno ja če se več ukrade je treba več delat za to krajo, kaj si ti ena brihta. Večja kraja več dela - več perja. Logično.Bravo DNŠ ejevska IQ logika:) ma Biseri ste pravi. Na vsakem koraku ki ga neredite, ni kaj. čestitam na taki veleumnosti, ne more to vsak.LOL.
11.10.2017–1   (0)   (1)   Ocenilokalpatriot 
Parkiriščema pri pošti in kandijska katera trži MONM, je izdano soglasje UE za obratovanje- parkiranje, kar se je in se zaračunava dlje časa. Parkirišči po mojih info.ter pravilniku Uradnega lista republike slovenije ne ispolnjujeta normativov za pridobitev dovoljenja. Javno parkirišče mora biti ASFALTIRANO, jasno označena / zarisana parkirna mesta , osvetljeno in varovano itd... da ne naštevam. NIČ od tega ne ispolnjujeta , se pa kasira. Konkretno lahko kdo to malo pokomentira, rastolmači meni laiku? Nekam tiho je :) No mogoče se motim pa naj me nekdo demantira, vem da ogromno ljudi tole prebira, tudi uslužbenci po dolžnosti ( takšni in drugačni.) MONM. Pa nič. kaj se vsi strinjajo da je to ok in je čisto vseeno kam gre tisti EUR? Bravo podgurje je moje murje:)
12.10.2017—   (2)   (2)   OceniBodečaNeža 
lokalpatriot.... a si plačan za svoje nebuloze al ti samo manjka pozornosti? NADLEŽEN si.... pa sskj si kup...
12.10.2017—   (1)   (1)   Ocenilokalpatriot 
A bo kakšen demanti, obrazložitev na omenjeno problematiko? Nič ?:)
12.10.2017 1   (2)   (1)   OceniBodečaNeža 
Nč ne bo - se ne splača kregat z a priori pljuvači....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava