Promenada z okusom

11.3.2018 | 19:30

Modna revija (Foto: Foto: Mediaspeed)

  Z leve: direktorica KŠTM Sevnica Mojca Pernovšek, direktorica marketinga Kopitarne Sevnica Tatjana Šinkovec, Jožica Habinc (1. mesto), Petra Jazbar (2. mesto), Tonika Daničič (3. mesto) in Stanka Žičkar, predsednica Krajevne skupnosti Sevnica. (Foto: A. Hruševar)

Gost večera je bil 6pack Čukur. (Foto: Foto: Mediaspeed)

Sevnica - Na sevniškem gradu je istočasno potekala tretja ženska salamijada, ki so jo organizirali Kopitarna, občina, KŠTM in krajevna skupnost Sevnica.

V okviru dogodka je bila tudi modna revija.

V ocenjevanju vzorcev salam, teh je bilo 27, so se udeleženke razvrstile tako: 1. mesto Jožica Habinc, 2. Petra Jazbar, 3. Tonika Daničič itd.

Glasbeni gost večera je bil 6pack Čukur.

M. L., foto: A. Hruševar in Mediaspeed

Galerija

Komentarji (3)

11.3.2018–2   (2)   (4)   Ocenimiki 
Ah, dajte no! Salamijada in 40 mučenikov je za moško partijo, dame imejte 8. marec in vse kar spada zraven. Res bi rad videl, koliko salam naredijo (in pokonzumirajo) tele naše dame. Zdravljenje frustracij in sevniška zaplankanost... Zdravljenje frustracij in sevniška zaplankanost.
12.3.2018 2   (3)   (1)   Ocenikmetovalec 
Jaz pa dam prav ženskam! Če so že moški taki egoisti, da je to praznik brez žensk, so se pač spretno znašle ženske in ustvarile svoj shov. Pa brez zamere, jaz bi bil raje v njihovi družbi kot pri moških mučenikih!
12.3.2018—   (1)   (1)   Ocenijoško 
kmetovalec prav imaš!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava