kočevsko-ribniško

Dolenjska, drugačna doživetja kmalu na voljo

20.5.2018 | 11:40 | M. L.-S.

Dolenjska, drugačna doživetja kmalu na voljo
Dolenjska, drugačna doživetja kmalu na voljo

Novo mesto - Od 25. maja bo pri turističnih ponudnikih na širšem območju Dolenjske, na turistično informacijskih centrih ter na info točki VisitDolenjska v Ljubljani na voljo nov katalog Dolenjska, drugačna doživetja. Katalog, ki na 64 straneh združuje turistično ponudbo širšega področja Dolenjske: gostilne ter restavracije, nastanitvene objekte, vinske kleti in zidanice, kulturno dediščino in ostalo ponudbo, vključeno v produkt »Kartica drugačnih doživetij«, ter 14 točk, ki jih kot turist morate obiskati, bo na voljo v slovenskem, angleškem, italijanskem in nemškem jeziku.

Katalog, ki ga je izdal Razvojni center Novo mesto d.o.o. je v sodelovanju z lokalnimi turističnimi ponudniki, bo v tiskani izdaji na voljo od 25. maja, že sedaj pa je moč njegovo elektronsko verzijo prelistati na spletnem naslovu www.visitdolenjska.eu.

‹ nazaj

Komentarji (3)

20.5.2018 1 (2) (1)OceniJože 
Tolk zapravljenga denarja za dolenjski turizem, efekta pa ni? Kaj počne Bratkovič?
20.5.2018 1 (2) (1)OceniKoliko miljonov je slo za to? 
Polomljena angleščina, razrite ceste, uničen gl. Trg. Kateri turist bo sploh hotel rinit v to zabačeno mesto?
21.5.2018 1 (2) (1)Ocenilokalpatriot 
Za vse to KRIVEC /ci po lokalnih volitvah NE SME /jo ostati NEKAZNOVANI! ogromna škoda je narejena občanom zadnje 4 leta v NM !!!!!! Zaslužni za to se NIKAKOR ne smejo izvleči brez "nagrade"...! Vse enkrat dobi račun...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava