Volitve'18: GAS za vzpostavitev pogojev za razvoj in uspešno delovanje gospodarstva

24.5.2018 | 08:00

Prestavitev kandidatov GAS- Gospodarsko aktivne stranke v 6. volilni enoti (Foto: GAS)

Prestavitev kandidatov GAS- Gospodarsko aktivne stranke v 6. volilni enoti (Foto: GAS)

Spodnja Slivnica - V kulturnem domu v Spodnji Slivnici v občini Grosuplje so se nedavno predstavili dolenjski kandidati GAS-Gospodarsko Aktivna Stranka na skorajšnjih parlamentarnih volitvah.

Mag. Jože Kobe, ki je vodil številne EU infrastrukturne projekte, med drugim tudi projekt »Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju reke Krke«, se bo potegoval za poslanca na listi GAS v obeh novomeških okrajih, Janez Murn v belokranjskem okraju, Drago Papeš v trebanjskem, predsednik Slovenske zveze tajskega boksa Iztok Vorkapić v krškem in brežiškem, Brane Vovko v sevniškem, Alenka Papež v laškem in hrastniškem, Irena Štangelj Pavlakovič v trboveljskem in Mihaela Turk v okraju Zagorje ob Savi.

Kot so sporočili iz stranke, se bodo kandidati zavzemali za vzpostavitev pogojev za razvoj in uspešno delovanje gospodarstva kot osnovnega generatorja razvoja družbe in blagostanja ter kakovostnega življenja vseh generacij državljanov ne glede na ideološka, politična, verska in druga prepričanja. Cilj zakonodajnih sprememb, za katere si bo prizadevala GAS, je doseganje pozitivnega gospodarskega rezultata družbe kot celote in zagotavljanje enakih možnosti vsem državljanom za participiranje pri gospodarskih dosežkih.

Stranka bo namenjala posebno pozornost optimizaciji porabe davkoplačevalskega denarja ter učinkovitemu delovanju celotnega sektorja državnih in javnih služb v dobrobit vseh državljanov RS pa tudi ustvarjanju optimalnih pogojev za bivanje in delo mlajše generacije ter demarginalizacijo starejših generacij, so še dodali.

Alojz Kovšca, predsednik stranke GAS, je ob tem poudaril, da skladno s temeljnimi opredelitvami stranka ne identificira političnih nasprotnikov, temveč je usmerjena v sodelovanje z vsemi in z vsakomur, ki na političnem področju delujejo v smeri podpore učinkovitemu gospodarstvu in socialno pravični družbi.

M. Ž.

Komentarji (40)

24.5.2018 6   (10)   (4)   Ocenijože 
Program stranke je meni osebno načelen in edinstven s svojim sporočilom ter neobremenjen s preteklostjo, dogmo, verskimi, in ostalimi razlikovanji med državljani Slo. Učinkovito gospodarstvo in socialno pravična družba. To potrebujemo! Jaz sem ZA. Moj glas bo za GAS - definitivno.!
24.5.2018 1   (4)   (3)   OceniPeter 
Mislim, da boste hudiču rep spipali.
24.5.2018 4   (4)   (0)   Ocenimesija 
Peterček Hudička mate zdaj na oblasti tam gor blizu cerkve ... Antikrista. Hodi v cerkev vsako nedeljo krši pa zavestno 1/2 božjih zapovedi Svetega pisma: 2. Božjo zapoved. , 6 Božjo zapoved, 7 B.z.; 8 B.z, 9. Bz in njavažnejšo 10. Tega Hudiča bomo eksorcirali...
24.5.2018–3   (0)   (3)   OceniGas posli 
Mislim, da bodo ob priliki nekateri znali kaj povedati o povezavi Kobeta, nekaterih s Komunale, projektantov, dobaviteljev in izvajalcev ... Kdor drugemu jamo koplje ...
24.5.2018 4   (4)   (0)   Ocenianka 
Bravo GAS imate moj glas!
24.5.2018—   (1)   (1)   Ocenianka 
Bravo GAS imate moj glas!
24.5.2018 4   (4)   (0)   Ocenimesija 
Gas posli iz tvoje riti uhajajo... Ne aludiraj v pomanjkanju argumentov na mutne posle, .bedn in prozorn način zavajanja - je tole tvoje. Ne pije vode več. Povej konkretno kar imaš o mutnih poslih Kobeta. Konkretno prosim če že nabijaš u 3 krasne ! Tvoj Mac Gregor(Luci)fer, sin teme ki propagira duhovnost skozi "krščanske vrednote" katere sam krši v 6 od 10 tih Božjih zapovedi, ki propagira družinsko življenje vzornega očeta in moža, pa dobro vemo vsi občani kako vzorno je , ki propagira uspešnega vodjo vseh zajeb. projektov zadnje 4 leta v MONM, katere rezultate tudi "uživamo "vsakodnevno v prometnih konicah in višjih položnicah komunale itd , da ostale stvari ne naštevamo, je še prezgodaj. Tvoj MacGregor ** fer si jamo sam koplje sredi mesta,dobro si tole karikiral, še skočiti bo moral vanjo ko pride čas...že samo zato bom volil GAS da pospravimo to brezBožno nesnago, ki se je nakotila zadnja 4 leta v NM. In tudi zato ker me njihova načelnost in edinstven program , slogan kot volilca prepričata!
24.5.2018–1   (0)   (1)   Ocenipiko na i 
ni kaj...čas je za Šarca....
24.5.2018 1   (1)   (0)   OceniKomandant Franc Rozman Stane 
ni ..Šarca sm jst sparkiral 7 novembra 44. na Lokvah pr Črnomlju. Ni zdej čas zanj...kr je pel je pel, gotovo je...
25.5.2018Ocenipljuni istini u oči 
bijeli princ na bijlom konju...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava