Koncert: Tony Cetinski, ŠD Brežice

9.6.2018 | 20:00

Športna dvorana Brežice | Pričetek: 09.06.2018 ob 20:00 | Konec: 09.06.2018 ob 23:00

EDINSTVEN IN VRHUNSKI GLASBENI DOGODEK V POSAVJU!

Sobota, 9.junij 2018

20.00 Športna dvorana Brežice

OMEJENO ŠTEVILO EARLY BIRD VSTOPNIC!

9. junija s pričetkom ob 20.00 uri bo v Športni dvorani Brežice nastopil vrhunski pop in crossover pevec Toni Cetinski!

Organizatorji obljubljajo edinstveno glasbeno doživetje, kjer bo poskrbljeno tudi za dobro hrano in pijačo!

V Brežicah bo ogrel zabave željno občinstvo!

Ljubitelje njegovih hitov čaka nepozaben glasbeni spektakel, na katerem ne bo manjkalo vsem dobro znanih hitov: "Umirem 100 puta dnevno", "Blago onom, ko te ima", "Kad žena zavoli", "23. prosinac", "Nek te zagrli netko sretniji", "Čovjek od leda", "Žena nad ženama", "Ako to se zove ljubav", "Ja sam zaljubljen", ... in seveda čisto novi singl »Kao u snu«!

Koncert, ki temleji na njegovi dolgoletni glasbeni karieri, v kateri je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kova Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton enostavno ne smete zamuditi!

Vstopnice so že na voljo na www.eventim.si in na vseh njihovih prodajnih mestih (Petrol, Pošte, Big Bang,...) po posebni in omejeni early bird ceni : 19,00 EUR. Predprodajna cena bo 22 EUR!

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si, Petrol, Pošte, bencinski servisi OMV z multi točko, Trafika 3dva, Big Bang trgovine ter na ostalih pooblaščenih prodajnih mestih Eventim SI.