dolenjska

Urejali bodo pločnik skozi Muhaber

15.6.2018 | 15:00 | M. Ž.

Po podpisu pogodbe sta si novomeški župan Gregor Macedoni in direktor novomeškega CGP-ja Martin Gosenca segla v roke. (Foto: MO Novo mesto)

Po podpisu pogodbe sta si novomeški župan Gregor Macedoni in direktor novomeškega CGP-ja Martin Gosenca segla v roke. (Foto: MO Novo mesto)

Novo mesto - Novomeški župan Gregor Macedoni in direktor novomeškega podjetja CGP Martin Gosenca sta včeraj v prostorih krajevne skupnosti Bučna vas podpisala pogodbo za ureditev pločnika za pešce skozi Muhaber. Vrednost pogodbe je nekaj manj kot 315 tisoč evrov (z DDV), zaključek del pa je predviden v roku štirih mesecev, so sporočili iz novomeške občine.

Dela zajemajo ureditev enostranskega pločnika ob lokalni cesti skozi naselje v dolžini približno 300 metrov. Hkrati bodo postavili 17 svetilk cestne razsvetljave ter uredili odvodnjavanje z izgradnjo nove meteorne cestne kanalizacije in avtobusno postajališče. Gre za prvi korak k ureditvi širšega vplivnega območja, ki se ga Mestna občina Novo mesto loteva v sklopu urejanja romskega naselja Brezje-Žabjak, so še dodali.

‹ nazaj

Komentarji (19)

15.6.2018 1 (1) (0)OceniOptimist 
Bravo, župan, samo tako naprej!
15.6.2018 1 (1) (0)OceniEvoliran homosapiens 
Optimistično v čuzo, tudi ti znjim...lepo tlakovano bo do tam. Enosmerno.
15.6.2018OceniOptimist 
Tlakovano je lepo do novega mandata, ki si ga župan zasluži. Gladka zmaga Macedonija v prvem krogu! Bi res rad videl listo protikandidatov.
15.6.2018 1 (1) (0)Ocenidolenjc 
Očitno je ostalo od denarja samo še za pločnik v Muhaberju. Težko bo Macedoni kandidiral za nov mandat iz Doba!
15.6.2018 1 (1) (0)OceniJan 
Optimizem je že v redu, le če je realen. Optimist tvoj "optimizem" je glede na trenutno stanje že kar težki depresivni pesimizem. To bo še huda streznitev...bolana.
15.6.2018OceniJan 
Lahko bo pa kandidiral za pobiranje mila na Dobu.:)
16.6.2018OceniOptimist 
Dragi moji, bodite malo manj nestrpni do župana. Izgleda, da vam je močno stopil na žulj, da ga nenehno pošiljate v zapor. Ne bo šel, verjemite, ampak bo kar lepo naprej županoval na Rotovžu. Vi pa si najdite drugo žrtev za nabijanje in blatenje. Tako je to.
16.6.2018 2 (2) (0)OceniJan 
Za optimista si zelo pesimističen in nesiguren da sprejemaš vsak komentar kakor nestrpnost. Za nadaljne županovanje pa čisto ludističen in shizoiden. Menda nisi vedeževalka ki napoveduje prihodnost iz kavnih usedlin in kurjih kosti, čeprav me zadnje čase niti ne presneča da bi koga takega zaposlili na občini.
16.6.2018 1 (1) (0)Ocenifreud 
Tako je jan. Cutiti je to shizoidnost iz Rotovža.Natanko tako je kot svojčas Neron, ki so mu zaupali ključe Rima, katerega je dal kasneje zažgati. Tudi ta igra in prepeva, ko NM propada. Bolano, shizoidno - sami bolniki tam gor. Ustanove vas pričakujejo. Medicinske ali prevzgojne, čisto vseeno. Takih blaznežev nikoli več v Rotovžu, upam.
16.6.2018 2 (2) (0)Oceniobčan 
Ampak resnično ni mi jasno , kako se lahko človek sploh kandidira, če ga 3/4 občanov ne želi niti videti, kaj šele podpreti. Kako lahko ob takem splošnem mnenju nekdo kandidira ??? Je pa resnično možno, da je možakar bolan, le tako bi to lahko razumel. Drugače si resnično pri zdravi pameti, takšnega obnašanja ne morem zamisliti.??? Optimist, odmakni se raje dokler imaš še čas, če si kje zraven in imaš kaj pameti . Dobronameren nasvet. Pravočasen:)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava