gospodarstvo

Belokranjski podjetniški inkubator vabi k včlanitvi

11.7.2018 | 11:15 | M. Ž.

Podjetniški inkubator Bela krajina (Foto: RIC Bela Krajina)

Podjetniški inkubator Bela krajina (Foto: RIC Bela Krajina)

Črnomelj - RIC Bela krajina v sodelovanju z občinami Črnomelj, Metlika in Semič objavlja 10. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina. S pozivom je omogočen najem šestih pisarniških prostorov, in sicer štiri v enoti Stratus in dve v enoti TRIS Kanižarica. Rok za oddajo prijav za redno članstvo je 16. julij.

Inkubator predstavlja podporno okolje za razvoj in promocijo podjetništva in nudi pomoč pri realizaciji idej, so v RIC Bela krajina zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da uspešnost inkubatorja dokazujejo njegovi inkubiranci, ki prejemajo priznanja in širijo svoja tržišča na tuje trge. Tako je Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine na letošnjem dnevu inovativnosti nagradila tudi podjetji Starkmat in Promigra iz belokranjskega inkubatorja.

Podjetje Starkmat, Sebastjan Štarkel, s. p., je za inovacijo »Active Chair – Stol za zdravo hrbtenico in boljšo koncentracijo« prejelo zlato priznanje in posebno priznanje za izjemno inovacijo mladega podjetja. Podjetje Promigra, informacijske tehnologije, d. o. o., pa je prejelo bronasto priznanje za inovacijo 8DReport.com – SaaS portal za reševanje problemov v proizvodnih podjetjih.

‹ nazaj

Komentarji (1)

11.7.2018 1 (1) (0)OceniLojzka 
Prava pot je da se člani organizirajo ne da jih vi vabte.,to je spet praznenje proračuna

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava