dolenjska

Bo požarišče v Zalogu sploh sanirano do konca leta? Ste tudi vi pod skritim nadzorom?

12.9.2018 | 17:15

Bo požarišče v Zalogu sploh sanirano do konca leta? Ste tudi vi pod skritim nadzorom?

Gost dim sredi preteklega tedna nad Stražo, o čemer tudi podrobneje poročamo v tiskani izdaji Dolenjskega lista, je številne spomnil na veliko večji požar pred dobrim letom dni, ko so goreli odpadki v bližnjem Zalogu. Čeprav smo še pred poletjem opozarjali, da bo kmalu minila prva obletnica tega dogodka, požarišče pa še vedno ni sanirano, se v poletnih mesecih žal ni spremenilo skoraj nič. Zanimalo nas je zakaj, zato smo na različne institucije naslovili številna vprašanja. Preverite, kdo nam je kaj odgovoril in kdo se na naša vprašanja ni odzval.

KJE JE NAPADALEC?

Se še spominjate, ko smo konec marca poročali, da se je v enem izmed brežiških stanovanj odvijala kriminalka, v kateri je bilo ogroženo življenje krškega tožilca Bogdana Matjašiča in njegovega sina Boruta. K sreči sta žrtvi s skupnimi močmi uspeli obvladati 23-letnega napadalca Jana Mikca iz Dolenje vasi pri Artičah, ki je bil v osnovni šoli sošolec tožilčevega sina. Kaj se dogaja z napadalcem in kje je, boste izvedeli v tiskanem Dolenjcu.

VAM PRISLUŠKUJEJO?

Verjetno se sploh ne zavedamo, da smo danes opazovani skoraj na vsakem koraku. Sicer ne zato, ker bi morali biti, vendar nadzorne kamere na cestah, ulicah, v trgovinah pa tudi panoramske kamere zaznajo marsikateri naš korak. Se vam zdi, da vas snemajo ali vam prisluškujejo še kje drugje? V Dolenjskem listu preberite, ali obstaja možnost, da prisluškujejo tudi vašemu telefonu in vas skrivaj nadzirajo na delovnem mestu.

Dolenjski list tudi ta teden na 44 straneh prinaša veliko zanimivega branja, ki ga drugje ne boste našli.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava