namig za premik

Brezplačna delavnica Growth hacking = triki in veščine sodobnega 'marketingaša' (1. del) - PRESTAVLJENO, PH Stratus, Ulica heroja Stariha 19

13.9.2018 | 17:00

delavnica Growth hacking 1. del je s 13. 9. prestavljena na 17. 9.

Podjetniški inkubator Bela krajina konec avgusta in celoten september v svojih prostorih (PH Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj) gosti predavatelje in strokovnjake z različnih področjih ter tako omogoča vsem zainteresiranim brezplačna predavanja in delavnice.

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna, a ker je število mest omejeno na 10 udeležencev za posamično delavnico, je za vsako od njih nujna predhodna prijava preko e-maila kristian.asani@ric-belakrajina.si

____________

Če se želite seznaniti z marketinškimi trendi s ciljem pridobivanja večjega števila uporabnikov, potem je delavnica (1. del), ki zajema ključne pore digitalnega marketinga (kreiranje vsebin, nastop na omrežjih, pridobivanje leadov, uporabna orodja), naročena za vas!

Predavatelj Jure Doler je magister ekonomije ter nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo. Danes se posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin in klepetalnim robotom.

Več informacij:

www.facebook.com/events/257867341720110/

inkubator-belakrajina.si/sl/dogodki-in-novice/growth-hacking-triki-in-vescine-sodobnega-marketingasa-1-del/

Vabljeni! 

‹ nazaj