namig za premik

Pozdrav šolskemu letu – Challe Salle & Nipke, košarkarsko igrišče Gaj

14.9.2018 | 18:00

»Res nevem, res nevem, kva mi manka…, imam poln kufr vsega…, noben me ne razume…??«

Vzem’te si počitnice LAGANO, naberite si veliko pozitivne energije, da bomo v petek, 14.9.2018, z velikim koncertom trenutno najbolj popularnih raperjev, Challe Salle in NIPKE, skupaj ustvarili zares GUD VAJB in pozdravili novo šolsko leto.

VSTOP JE PROST.

Saša Petrović je trenutno najbolj popularen slovenski raper, ki je svojemu glasbenemu liku nadel vzdevek Challe Salle, ki skriva tudi nekoliko bolj globljo vlogo – vlogo očetovskega lika, a hkrati vzornika, ki mu mladina z navdušenjem prisluhne, ker govori enak jezik.

Boštjan Nipič, bolje znan pod vzdevkom NIPKE, slovenski raper in izvajalec hip hop glasbe, s katero se ukvarja že 15 let. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli, zelo kmalu pa se je priključil plesni skupini, ki je v tistem obdobju pobirala naslove prvakov enega za drugim…

Challe Salle & Nipke sta uigrani dvojec, dobra prijatelja na odru in tudi zasebno. Zagotovo se boste ob znanih komadih Lagano, Poln kufer, Gud vajb, Letim, Popoln Lajf, Noben me ne razume…v raperskem slogu zazibali tudi vi.

Se vidimo na košarkarskem igrišču v Gaju na super žuru, kjer bo vzdušje res fajn. Super koncert, plesni show, kokice, palačinke, osvežilni napitki…

Začetek: ob 18. uri DJ & plesni show

Koncert: ob 19.30 do 21.30

Zaključek z DJ-jem

‹ nazaj