Brezplačna delavnica Kako do učinkovitih oglaševalskih akcij z Google Ads?, PH Stratus, Ulica heroja Stariha 19 Črnomelj

27.9.2018 | 15:00

Podjetniški inkubator Bela krajina konec avgusta in celoten september v svojih prostorih (PH Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj) gosti predavatelje in strokovnjake z različnih področjih ter tako omogoča vsem zainteresiranim brezplačna predavanja in delavnice.

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna, a ker je število mest omejeno na 10 udeležencev za posamično delavnico, je za vsako od njih nujna predhodna prijava preko e-maila kristian.asani@ric-belakrajina.si

____________

Če želite samostojno načrtovati oglaševalske akcije preko orodja Google Ads, se udeležite delavnice, ki vam bo razkrila osnovne oglaševalske tehnike in napredna orodja, s katerimi boste izboljšali učinkovitost akcij in povečali prodajo storitev in izdelkov.

Predavatelj Jure Adlešič se od leta 2009 v sklopu lastnega podjetja Dominatus aktivno ukvarja z Google Ads oglaševanjem in optimizacijo spletnih strani. Je idejni avtor največjega spletnega slovarja pri nas ter piše članke za različne medije.

Več informacij:

www.facebook.com/events/1106457419507033/

inkubator-belakrajina.si/sl/dogodki-in-novice/kako-do-ucinkovitih-oglasevalskih-akcij-z-google-adwords/

Vabljeni!