obvestila

Predavanje: Inkubator se predstavi, Podjetniški inkubator Bela krajina Črnomelj

28.9.2018 | 09:00

Črnomelj - Imate dobro idejo, pa ne veste, kako bi jo uresničili? Imate mogoče specifična znanja, talent na posebnih področjih ali hobi, ki vas veseli, pa bi želeli ta paket znanja in energije prenesti na uspešno poslovno pot? Vas skrbi, da je podobnih storitev, kot je vaša ideja, na trgu že več kot dovolj? Bi se želeli podati v svet samostojnega podjetništva, a sploh ne veste, kje in kako začeti?

V petek, 28. septembra 2018, vas ob 9. uri vabimo v Podjetniški inkubator Bela krajina na predstavitveno predavanje "Inkubator se predstavi"! Ustroj Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, njegovo delovanje in vlogo v razvoju podjetništva v Beli krajini ter priložnosti, ki jih pri razvoju posamične poslovne ideje ponuja okolje inkubatorja, vam bosta predstavila Alenka Tomašič in Kristian Asani.

Poudarjene teme dogodka:

• Podjetniški inkubator Bela krajina in njegove enote

• Kdo je podjetnik in kako razmišlja?

• Predstavitev možnosti pridobivanja sredstev iz EU programov

• Predstavitev podjetij, ki delujejo v inkubatorju

Brezplačni dogodek je namenjen potencialnim podjetnikom in podjetjem ter posameznikom, ki jih zanimajo predstavljene teme. Prijave na dogodek niso potrebne. Več informacij: www.ric-belakrajina.si.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politi-ke v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

RIC Bela krajina

‹ nazaj