namig za premik

Dan odprtih vrat, MC

2.10.2018 | 14:00

Prid' hengat na dan odprtih vrat

Mladinski center Krško letos ob tednu otroka pripravlja Dneve odprtih vrat pod naslovom Prid' hengat, ki bodo potekali od 2. do 4. oktobra 2018. Osrednji dogodek bo potekal v torek, 2. oktobra 2018, od 14.00 do 17.00 in bo vseboval pester nabor delavnic v prostorih centra z namenom predstavitve prostorov in aktivnosti otrokom, mladini in ostali zainteresirani javnosti.

V torek, 2. oktobra 2018, od 14.00 do 17.00, ko bo Mladinski center Krško na široko odprl vrata, bo na voljo več delavnic in predstavitev:

Multimedijski studio: POSNEMI SVOJ GLAS!

Dvorana: MC se predstavi (klubska, glasbena ter prostovoljska dejavnost)

Free dom: VR REALNOST

Seminarska soba 2: RISANJE S KANO, MODELIRANJE IZ FIMO MASE IN POSLIKAVA OBRAZOV (predstavitev otroškega programa)

Seminarska soba 1: LAHKIH NOG NAOKROG Z ERASMUS+ (mednarodni program)

Pritličje MC Krško: FOTOGRAFSKA RAZSTAVA - POTOVANJE SKOZI EVS DOŽIVETJE, avtor: EVS prostovoljec Facundo Rey (2.-10.10.2018) (mednarodni program)

Hostel: PEKA PALAČINK

Igrišče pri MC Krško: ŠPORTNE IGRE

Gozdiček pri MC Krško: SLACKLINE

Tudi gostujoča društva se bodo predstavila na ta dan: Društvo zaveznikov mehkega pristanka s kino laboratorijem, Posavski alpinistični klub s plezalno steno, Klub posavskih študentov s Kiflovo deželo, Glasbena šola Popsi z glasbeno delavnico ter Društvo potapljačev Vidra Krško s predstavitvijo potapljanja z avtonomno potapljaško opremo.

Mlade v MC Krško vabijo tudi v sredo, 3. oktobra med 14.00 in 17.00, ko pripravljajo delavnice Digitaliziraj se ter v četrtek, 4. oktobra ob istem času, ko se obeta ustvarjanje glasbe in Ableton delavnica.

‹ nazaj