dolenjska

Dobili večnamensko igrišče

12.10.2018 | 16:30 | M. Ž., Foto: G. Stopar

Novo večnamensko igrišče je ivanško občino stalo 90 tisoč evrov. (Foto: G. S.)

Novo večnamensko igrišče je ivanško občino stalo 90 tisoč evrov. (Foto: G. S.)

Dobili večnamensko igrišče
Dobili večnamensko igrišče

Metnaj - Z zvokom fanfar in dvigom nove zastave Krajevne skupnosti Metnaj se je včeraj začelo odprtje večnamenskega igrišča v Metnaju. Naložba je občino Ivančna Gorica stala 90.000 evrov, igrišče pa je veliko kot košarkarsko, ima dva koša in dva prenosna gola tej je obdano z ograjo, so sporočili iz ivanške občine.

Za ta kraj je športno igrišče velikega. Kot je dejal predsednik krajevne skupnosti Aleš Pečnik, srčno upajo, da ga bodo čim večkrat uporabljali in da bo služil svojemu namenu. Ker je lokacija tik ob gasilskem domu, ga bodo za gasilske vaje in organizacijo veselic ter drugih družabnih srečanj uporabljali tudi gasilci, je povedal predsednik PGD Metnaj Miroslav Tul. Slednji so se ob zaključku prireditve tudi predstavili s prikazom vaje gašenja požara.

Igrišče pri gasilskem domu je bila dolgoletna želja krajanov. Župan Dušan Strnad je povedal, da so se s pridobitvijo zemljišč kar nekaj časa ubadali, a je hvaležen lastnikoma, da sta razumela potrebo kraja in prodala zemljo za izgradnjo igrišča.

V dvorani gasilskega doma so na ogled postavili še razstavo ročnih del izpod rok krajanke Majde Fink, s telovadbo so se predstavile članice Društva Šola zdravja iz Ivančne Gorice, igrišče pa so pred in po otvoritvi zasedli otroci, so med drugim še navedli na občini.

‹ nazaj

Galerija (21)

igrisce01
igrisce02
igrisce03
igrisce04
igrisce05
igrisce06
igrisce07
igrisce08
igrisce09
igrisce10
igrisce11
igrisce12
igrisce13
igrisce14
igrisce15
igrisce16
igrisce17
igrisce18
igrisce19
igrisce20
igrisce21

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava