bela krajina

LOKALNE VOLITVE 2018 / Vesna Fabjan kandidira pod sloganom Naprej Črnomelj

11.11.2018 | 11:00 | M. Bezek Jakše

Vesna Fabjan

Vesna Fabjan

Črnomelj - »Kandidatura je posledica negativizma, ki je prevladal v Beli krajini. A začutila sem, da z ekipo lahko nekaj spremenim in naredim kaj dobrega za našo občino, ki potrebuje spremembe, saj je potrebno zamenjati že predolgo ustaljeno strukturo lokalne oblasti. Kandidiram kot neobremenjena, pripravljena na dialog z vsemi. Zame sta pomembni le pozitivna volja in pripravljenost delati pošteno in v dobro občine,« pravi profesorica geografije in zgodovine na Srednji šoli Črnomelj Vesna Fabjan, kandidatka Liste Marjana Šarca za črnomaljsko županjo.

»Posebnost naše liste je moderna oblika programa, ki je nastajal dva meseca, vsaka od 20 točk v njem pa je zelo pretehtana. Program bomo gradili postopoma, ga sproti dopolnjevali in spreminjali po participatornem sistemu, v katerem bomo dali večjo moč odločanja in več denarja krajevnim skupnostim. To je osnova, na kateri temeljijo vse ostale točke,« poudari Fabjanova, katere slogan je Naprej Črnomelj.

Če bo izvoljena, bo veliko pozornost namenila mladim in razvoju njihovega potenciala. Obljublja, da bo občina pod njenim vodstvom prijazna in varna. Načrtuje ustanovitev evropske projektne in investicijske pisarne, še posebej pa se bo posvetila odpravljanju problemov s komunalnimi odplakami, čistilno napravo in smradom v delu Črnomlja. Predlaga, da bi se svetniki vsako leto odpovedali vsaj eni sejnini in jo namenili za bolj kakovostno preživljanje prostega časa občanov.

‹ nazaj

Komentarji (2)

12.11.2018 3 (3) (0)OceniLojzekov stric 
so veleumi zafurali črnomaljsko srednje šolstvo pa bežijo kadri v politiko evropske pisarne bi imeli v Črnomlju , ne nasedamo na tak populizem
12.11.2018—   (2) (2)OceniTadej Hocevar 
edini sprejemljivi populizem je sieg-heil populizem pred črnomaljskim gradom in na metliškem trgu!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava