kronika

Pogrešanega Trebanjca še vedno niso našli, njegov mobitel je bil pod hotelom

12.11.2018 | 15:20 | J. A.

Klemen Musulin

Klemen Musulin

Trebnje, Kranj - Danes se je nadaljevala iskalna akcija 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega, ki je pogrešan od sobote. Pri iskanju je sodelovalo okoli 20 ljudi, večinoma policistov in gorskih reševalcev, ter policijski helikopter, so sporočili iz PU Kranj.

Za pogrešanim je sicer že prvi dan po prijavi stekla obsežna iskalna akcija. Poleg policistov ter svojcev in njegovih prijateljev so ga do poznega večera organizirano iskali še gasilci prostovoljnih društev, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupno ga je iskalo okoli 70 udeležencev. V iskanju je sodeloval tudi policijski helikopter.

Iskalna akcija se je včeraj nadaljevala v podobnem obsegu, s pomočjo helikopterja pa tudi danes. Iskanje je bilo zaenkrat usmerjeno na Krvavec z okolico, a pogrešanega še vedno niso našli.

"Pod hotelom Krvavec je bil že v začetku iskanja najden njegov mobilni telefon, vendar glede na položaj domnevamo, da ga je nekdo našel in tja postavil. V kolikor ima kdo katere koli podatke v tej zvezi, naj zaradi razjasnitve okoliščin prosimo pokliče na interventno številko 113 ali pa informacije sporoči anonimno na telefon policije 080 1200," pravi Bojan Kos s kranjske PU.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava