kronika

Z avtomobilom se je prevrnil na bok

12.11.2018 | 18:10 | R. N.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Z novomeškega regijskega centra za obveščanje so sporočili, da se je danes ob 11.16 na cesti Soteska-Črmošnjice v naselju Občice, občina Dolenjske Toplice, prevrnilo osebno vozilo in obstalo na boku. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem pri oskrbi in vozilo postavili na kolesa. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju oskrbeli poškodovanega voznika in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. 

 Dvignili nazaj na posteljo

Ob 13.18 so v ulici Nad mlini v Novem mestu gasilci GRC Novo mesto nudili pomoč onemogli osebi, ki so jo s tal dvignili nazaj na posteljo.

Kje ne bo elektrike?

Elektro Ljubljana, distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo jutri od 10.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP USER na izvodu Lokve.

Elektro Ljubljana, distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo jutri od 10.00 do 14.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BUŠINJA VAS, izvod Dolnja Bušinja vas - Pušič.

Elektro Ljubljana, distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo jutri od 12.00 do 13.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP TRŠKA GORA.

Elektro Ljubljana, distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo jutri od 8.00 do 15.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL PRI ZBURAH.

Elektro Ljubljana, distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v torek 13. 11. 2018 od 8.00 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BIŠKA VAS na izvodu 3, OB TEMENICI V DOLINO.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava