kronika

Osumljenci v priporu, iščejo lastnike zlatega nakita

14.11.2018 | 11:15 | J. A., foto: PU Ljubljana

Osumljenci v priporu, iščejo lastnike zlatega nakita
Osumljenci v priporu, iščejo lastnike zlatega nakita

Kočevje, Ljubljana - Policisti PU Ljubljana so predvčerajšnjim odvzeli prostost štirim osumljencem iz okolice Kočevja zaradi utemeljenih sumov, da so v četrtek zvečer izvršili dve kaznivi dejanji velike tatvine. Na podlagi zbranih obvestil in opravljenih ogledov krajev kaznivih dejanj, pa tudi ostalih kriminalistični opravil (hišna preiskava, zaseg predmetov) so možje postave ugotovili, da so na območju Sostra vlomili v dve stanovanjski hiši, od koder so odnesli več kosov nakita in denar.

Osumljence so s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika, ki jim je odredil pripor. Vsi štirje so bili že obravnavani za tovrstna kazniva dejanja.

Poleg poročila so s PU Ljubljana poslali tudi objavljeni fotografiji zaseženih predmetov, za katere sumijo, da izvirajo iz kaznivih dejanj (vlomov v stanovanjske hiše), za katere pa jim še ni uspelo ugotoviti lastništva.

"Če lastniki prepoznajo svoje predmete, naprošamo da pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Moste na št. 01/586-76-00 in se dogovorijo za ogled predmetov," še piše Nataša Pučko s PU Ljubljana.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava