dolenjska

Vroče pred volitvami; Denarja ne bo dobil nazaj; Tihotapila, da poplačata dolgove

14.11.2018 | 17:15

Vroče pred volitvami; Denarja ne bo dobil nazaj; Tihotapila, da poplačata dolgove

V parlamentarnem postopku je zakonska pobuda za zvišanje minimalne plače, ki naj bi se sprva zvišala za manj kot 30 evrov neto. Kaj o predlogu menijo dolenjski sindikalisti in kaj dolenjski podjetniki, preberite v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

V njej seveda poročamo o lokalnih volitvah, ki so pred vrati in zato ozračje postaja vse bolj vroče. Kje je še posebej napeto?

Si predstavljate, da dobite kazen, za katero vsi vpleteni vedo, da vam je bila poslana po pomoti, birokratski aparat pa nima možnosti, da vam vrne neupravičeno zaračunan denar? Prav to se je zgodilo bralcu, katerega zgodbo objavljamo v sveže tiskanem Dolenjcu.

Konec julija so črnomaljski policisti na cesti med Vinico in Bojanci ustavili voznika osebnega avtomobila avstrijskih registrskih oznak in takoj za njim še voznika kombija ljubljanskih registrskih oznak, ki sta tihotapila kar 31 ilegalcev – državljane Pakistana, Afganistana in Indije. Tihotapca sta se znašla v priporu, v teh dneh pa sta stopila pred novomeško sodnico Mojco Hode. Tudi o tem in seveda še o številnih drugih dogodkih poroča vaš Dolenjski list!

Ne zamudite branja na 44 straneh!

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava