gospodarstvo

Vas zanima članstvo v Podjetniškem inkubatorju?

15.11.2018 | 07:50 | M. Ž.

Podjetniški inkubator Bela Krajina (Foto: RIC Bela krajina)

Podjetniški inkubator Bela Krajina (Foto: RIC Bela krajina)

Črnomelj - RIC Bela krajina je v sodelovanju z občinami Črnomelj, Metlika in Semič objavil 11. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina v enotah Stratus, TRIS Kanižarica in Stara lekarna v Črnomlju. Inkubator omogoča podporno okolje za razvoj in promocijo podjetništva v Beli krajini, prispeva k privlačnosti območja za kreativne posameznike z idejami ter nudi podporo pri prepoznavanju inovativnih tržno zanimivih zamisli in pomoč pri njihovi realizaciji, so poudarili v RIC Bela krajina.

V članstvo v inkubator vabijo tako fizične osebe, ki nameravajo ustanoviti podjetje, kot poslovne subjekte, ki za razvoj ideje, produkta ali storitve potrebujejo osnovne pogoje za razvoj v ustreznem delovnem okolju. »Na voljo je šest pisarniških prostorov in dva proizvodna prostora. Prostori so klimatizirani, ogrevani in z dostopom do wi-fi interneta,« so zapisali v sporočilu za javnost.

S sprejemom v redno članstvo v Podjetniški inkubator podjetja pridobijo najem ugodnih poslovnih prostorov, coworking članstvo, kreativen delovni ambient, dostop do svetovalcev in mentorjev, možnost izposoje opreme, udeležbo na delavnicah in predavanjih, priložnost sodelovanja z drugimi inkubiranimi podjetji in za mreženje, so navedli.

Rok za oddajo prijav za redno članstvo v podjetniškem inkubatorju na ta javni poziv je 26. november 2018. Vse informacije so na spletni strani Podjetniškega inkubatorja Bela krajina.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava