Prekratki za dva gola

15.11.2018 | 08:20

Foto: I. Vidmar

Foto: I. Vidmar

Novo mesto - Rokometaši Krke so sinoči z 28:30 izgubili drugo srečanje s serijskimi državnimi prvaki iz Celja. Po superpokalnem porazu ob začetku sezone se Celjani tokrat niso dali presenetiti. Celjani so hitro prevzeli pobudo in v deseti minuti povedli z 8:3 ter približno tako prednost zadržali do konca precej nezanimivega prvega polčasa.

V nadaljevanju tekme so domači nogometaši počasi vzpostavili ravnotežje na igrišču in se sredi polčasa z delnim izidom 7:2 po zadetku Didoviča približali na en sam zadetek zaostanka (22:23), a kaj, ko so gostje hitro odgovorili in se po zadetkih Jurečiča, Vujovića in Razgorja hitro oddaljili na varne štiri zadetke razlike. V zaključku tekme se je razigral Pršina, ki je v zadnjih treh minutah dosegel tri zadetke, toliko jih je dosegel tudi na vsej tekmi, a več kot približati se gostom na dva zadetka, se ni več dalo.

Preostale tekme desetega kroga bodo v soboto, ko bodo Trebanjci gostovali v Škofji Loki, Dobova bo igrala doma s Koprom, Sviš pa bo gostil Ribnico.

V naslednjem krogu čaka novomeške rokometaše gostovanje v Mariboru.

Krka : Celje Pivovarna Laško 28:30 (12:17)

Krka: L. Rašo 3, Bevec, Didovič 5, Okleščen 1, Pršina 3, Tomić, Irman 2, Jakše 4 (1), Klemenčič, D. Rašo, Batagelj, Papež 3, Kukman, Matko, Imperl, Florjančič 7 (4).

Celje Pivovarna Laško: Vujović 2, Jurečič 4, Malus, Kljun, Košec, Razgor 2, Ovniček 3, Šarac, Nenadić 2, Panjtar, Accambray 6 (4), Ferlin, Kodrin 5, Horžen 4, Anić 1, Bećiri 1.

Sedemmetrovke: Krka 6 (5), Celje Pivovarna Laško 4 (4).

Izključitve: Krka 2, Celje Pivovarna Laško 8 minut.

Rdeč karton: Bećiri (30.).

I. Vidmar

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava