šport

V Krškem odpustili trenerja

15.11.2018 | 18:45 | I. V.

Alen Šćulac ni več trener Krškega. (Foto: Jurij Kodrun / M24.si)

Alen Šćulac ni več trener Krškega. (Foto: Jurij Kodrun / M24.si)

Krško - Po nizu porazov in zadnjem mestu na lestvici Prve lige Telekom Slovenije so se v nogometnem klubu Krško odločili, da prekinejo sodelovanje s trenerjem Alenom Šćulcem, ki je vodenje ekipe prevzel v začetku leta.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, se je vodstvo kluba v zadnjem obdobju večkrat sestalo s trenerjem, kjer je pogovor tekel o stanju v ekipi, rezultatih in ostalih okoliščinah, ki so vplivale na trenutni položaj ekipe na lestvici. Glede na te pogovore in trenutno stanje na lestvici se je vodstvo kluba odločilo, da članska ekipa potrebuje spremembo in se je, kot s še zapisali, odločilo za potezo, za katero mislijo, da je v tem trenutku najboljša ter dodali da se mu zahvaljujejo za njegovo delo, trud, znanje in energijo, ki ga je spremljala pri njegovem delu in mu želijo veliko sreče v nadaljevanju kariere.

Do konca jesenskega dela sezone bo člansko ekipo vodil dosedanji pomočnik glavnega trenerja Radovan Karanović, novega trenerja članske ekipe pa bo vodstvo nogometnega kluba Krško predstavilo do konca leta.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava