namig za premik

Izlet Jadralnega kluba Boom po vipavski dolini, zbor pred avtobusnim postajališčem

24.11.2018 | 07:30

Spoštovani jadralci, člani kluba ter ljubitelji morja.

Ker smo že krepko zakorakali v jesen in se jadralski dnevi počasi zaključujejo,

Jadralni klub BOOM v soboto, 24.11.2018,

vabi vse svoje člane na nepozaben družabni izlet po vipavski dolini.

Odhod je planiran v soboto ob 7.30 zjutraj pred avtobusnim postajališčem v Sevnici. Pot proti Ajdovščini se nadaljuje skozi zasavsko občino (Trbovlje, Zagorje), kjer se nam po predhodnem dogovoru pridružijo tudi ostali člani kluba iz zasavske občine. Prihod na našo prvo destinacijo bo predvidoma okoli 11:00 ure dopoldan, kjer si bomo najprej ogledali pršutarno Lokev na Krasu.

V nadaljevanju dneva sledi ogled dvorca Favetti v Skriljah vključno z degustacijo različnih vrst vina ter pozno kosilo na kmečkem turizmu v okolici Ajdovščine. Odhod proti domu je predviden v večernih urah.

Samoprispevek 1-dnevnega izleta znaša 30,00€ na udeleženca.

Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije vse interesente prosimo, da svojo prijavo oddate v čim krajšem možnem času oziroma najkasneje do ponedeljka, 19.11.2018, na elektronski naslov kluba (jkboom.sevnica@gmail.com) ali neposredno telefonsko predsedniku kluba (Bačo).

Prosimo tudi vse skipperje, da vabilo posredujejo tudi ustno vsem tistim članom kluba, ki so elektronsko manj osveščeni pa bi se radi udeležili izleta.

Vabljeni so vsi člani, bodoči člani, simpatizerji društva itd. Obeta se nam zelo zanimiv, zabaven in družaben dan.

Lep jadralski pozdrav,

Jadralni klub BOOM Sevnica

‹ nazaj