mladi dopisnik

Učenci OŠ Trebnje drugič zapored področni prvaki v dvoranskem nogometu

6.12.2018 | 13:40 | Smiljan Pristavnik

Učenci OŠ Trebnje drugič zapored področni prvaki v dvoranskem nogometu

Trebnje, Črnomelj - Če je bilo lansko leto samoumevno, da so se naši učenci uvrstili na državno prvenstvo, je letošnji naslov področnega prvaka presenečenje. Jaka Lobe, Jakob Pušlar, Valentin Zaletel, Žiga Kresal, Alija Čamdžić, Bakir Šehić, Hajat Sulejmanoski, Kevin Štamcar, Nik Kastigar, Tit Zakošek in Matevž Pikelj so presegli sami sebe in premagali vse ekipe na prvenstvu.

V četrtek, 29. novembra, so odšli v Črnomelj, ki že redno gosti ta turnir.

V skupinskem delu so najprej premagali OŠ Žužemberk, ki je pokazal zelo dobro igro, z zadetkoma Jakoba Pušlarja in Bakirja Šehića.

Za uvrstitev v polfinale so se v drugi tekmi pomerili z OŠ Mokronog, ki je v prvem polčasu zelo namučila naše fante. V drugem polčasu je naprej zadel Tit Zakošek, takoj za njim pa še Bakir Šehić. Nasprotnik je moral zaigrati še napadalneje, kar pa so naši učenci izkoristili in zadeli še dvakrat – Bakir Šehić in Matevž Pikelj.

V polfinalu jim je nasproti stala OŠ Vinica, ki je naše učence uspavala, le-ti pa niso našli načina, kako zadeti. Tekma se je odločala v kazenskih strelih. Več sreče so imeli naši učenci in zmagali s 3 : 2.

Zadnji tekmec je bila odlična OŠ Center. Nasprotnik je bil tehnično izredno podkovan in uigran, a so naši učenci pokazali, kako se bori za šolo in presegli sami sebe ter premagali še njih. Prvi polčas je potekal v enakovredni igri, saj sta obe šoli imeli priložnosti, da bi zadeli. V prvi minuti in pol je v drugem polčasu tekmo z dvema zadetkoma odločil Bakir Šehić. Nasprotniku je uspelo le ublažiti poraz. To je bil tudi edini zadetek, ki so ga naši učenci prejeli v štirih tekmah.

Najboljši strelec turnirja je bil Bakir Šehić.

Vsem učencem čestitamo za uspeh.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava