namig za premik

Novoletna produkcija PK Lukec, ŠD

17.12.2018 | 18:00

Pozdravljeni!

Prosim za najavo naših zaključnih novoletnih produkcij.

ZIMSKA DEŽELA, predstava plesalcev PK Lukec v Sevnici, Brežicah in Krškem

Že tradicionalno ob zaključku leta Plesni klub Lukec pripravlja novoletno predstavo na kateri se predstavijo vsi člani kluba. V prazničnem decembru si boste lahko novoletno predstavo ZIMSKA DEŽELA ogledali v Krškem, Brežicah in Sevnici. Na treh prireditvah bo zaplesalo okoli 780 plesalcev iz Posavja.

V Sevnici bo plesna predstava v nedeljo, 16.12. ob 18. uri v Športnem domu v Sevnici. Na predstavi bo zaplesalo okoli 200 članov Plesnega kluba Lukec Sevnica in sicer plesalci vrtcev Sevnica in Krmelj, učenci iz šol Sevnica, Boštanj, Studenec, Tržišče in Krmelj ter plesalci pop skupine in mladinske hip hop skupine iz Sevnice. Predstavo bodo popestrili vrhunski plesalci različnih plesnih zvrsti iz Krškega.

V Brežicah bo plesna predstava v ponedeljek, 17.12. ob 18. uri v Športni dvorani Brežice. Na predstavi bo zaplesalo okoli 170 članov PK Lukec Brežice, ki plešejo v občini Brežice in Bistrica ob Sotli in sicer plesalci vrtcev Bistrica, Bizeljsko, Globoko in Velika Dolina, učenci iz šol Bistrica, Bizeljsko, Cerklje ob Krki in Velika Dolina ter plesalci male plesne šole, pop skupine ter otroške in pionirske hip hop skupine iz Brežic. Predstavo bodo prav tako popestrili vrhunski plesalci različnih plesnih zvrsti iz Krškega.

Največja prireditev pa se nam obeta v Krškem in sicer v sredo, 19.12. od 17. ure daljei v Športni dvorani Srednje šole Krško. Na predstavi bo nastopilo okoli 410 članov kluba, ki treninge obiskujejo v občini Krško in Kostanjevica na Krki. Prireditev bo razdeljena na dva dela in sicer se nam bodo v prvem delu ob 17.00 predstavili plesalci, ki obiskujejo program plesnega krožka v vrtcu Raka ter na OŠ Krško, Senovo, Koprivnica, Raka, Podbočje in Kostanjevica na Krki. V drugem delu, ki se bo pričel ob 18.30 uri pa se bodo predstavili vsi člani kluba, ki treninge obiskujejo v naših prostorih v Krškem in sicer najmlajši plesalci iz plesnega vrtca, otroških plesnih skupin, odraslih rekreativnih skupin ter vrhunski tekmovalci, ki so tudi v iztekajočem se letu dosegli ogromno vidnih in odmevnih rezultatov doma in v tujini. V plesni predstavi se bodo prepletale naslednje plesne zvrsti: jazz, step, hip hop, orientalski plesi ter standardni in latinsko ameriški plesi.

‹ nazaj