kronika

Vnele so se saje

12.2.2019 | 08:00 | M. Ž.

Foto: Arhiv DL

Foto: Arhiv DL

11. 2. 2019 ob 10.15 so se Na Črnomaljski cesti v Semiču so se včeraj dopoldne vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Semič so nadzorovali izgorevanje saj in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

Kje ne bo elektrike?

Distribucijska enota Novo mesto Elektra Ljubljana, nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v danes od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Bojanci, ter od 8. do 10. odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Hrast pri Vinici, TP Hrast 2 pri Vinici in TP Perudina.

Na območju nadzorništva Metlika pa bo dobava električne energije zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena od 8. do 10. ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Bušinja vas, izvod dol. Bušinja vas Pušič, ter od 10. do 12. ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Suhor, izvod Gor. Suhor.

Na območju nadzorništva Trebnje elektrike zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah ne bo od 8. do 10. ure za vse, ki so oskrbovani iz TP Račje selo na izvodu Gasilski dom desno, ter od 10.30 do 14. ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Blato na izvodu Pod cesto.

Na območju nadzorništva Novo mesto elektrike danes ne bo od 12. do 14. ure na področju TP Kamence in od 12. do 13. ure na področju TP Bršljin; na območju nadzorništva Šentjernej pa od 8. do 14. ure na področju TP Prekopa in TP Ostrog.

Distribucijska enota Krško pa obvešča odjemalce, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Boršt med 8. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava