kronika

Tovornjak se izognil trčenju, zato v ograjo

8.4.2019 | 18:20 | L. M.

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 7.52 je na cesti Novo mesto—Trebnje pri odcepu za Kamenje v občini Novo mesto tovorno vozilo v izogib trčenju z osebnim vozilom zapeljalo s ceste in nasedlo na kovinsko odbojno ograjo. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, razrezali odbojno ograjo, pomagali vozilo postaviti na cesto in posuli razlite motorne tekočine.

Avto s ceste in po pobočju

Danes ob 13.47 je na cesti Novo mesto—Metlika pred odcepom za Dolž v občini Novo mesto osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo po pobočju. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet in počakali do prihoda vlečne službe. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali eno osebo. V nesreči ni bilo poškodovanih.

V nesreči ena oseba poškodovana

Danes ob 5.51 se je na odseku avtoceste Čatež ob Savi–Drnovo, pred odcepom za Drnovo, v občini Krško zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Pri tem se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili baterijo in nudili prvo pomoč poškodovani osebi. Reševalci NMP Brežice so osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice.

‹ nazaj

Komentarji (2)

9.4.2019 4 (4) (0)Ocenitoto 
kdaj bo ta naša slavna policija uredila zadeve na dolenjski avtocesti, zakaj smo mi davkoplačevalci plačali PROVIDE da sedaj prdijo nekje v garaži policisti z PROVIDO, ki niso v stanju v 24 urah na relaciji Obrežje - Novo mesto pokasirati dnevno 15.000,00 EUR naj gredo za pastirje, problem je v tem policija po lokalnih cestah lovi skrivajoč se z radarji za drevesi, za prometnimi znaki to delajo zato ker na avtocesti moraš obvladati vsaj dva tuja jezika da lahko komunicira z kršitelji to pa pri nas ne gre saj komaj obvladajo dolenjščino. Zapeljite se v sosednjo Avstrijo pa boste videli kako krotijo cestne divjake pri nas so pa divjaki tolerirani s strani policije ker ta ni sposobna obvladati divjaštva. Samo si oglejte kaj počnejo objestni Hrvati in drugi tujci pa tudi Slovenci niso izjema vse to govori kakšna smo država in kakšen red vlada v "deželi". Jaz sem bil pred dnevi kontroliran na lokalni cesti ustavljen brez razloga poleg tega sem moral še pihati rezultat "0" bila mi je z ustavo garatirana pravic a svobodnega gibanja prikrajšana saj nisem storil prekrška za katerega bi me ustavili. To kar počne policija ne sodi v demokratično državo , mene ustaviti brez razloga divjake pa pustiti na avtocesti naj počnejo kar jim je mar. Prihajajo Velikonočni prazniki divjakov iz tujine bo polna avtocesta tu se bodo na cesti izživljali ker tu je cestna "demokracija" tega v Avstriji, Italiji , Švici in drugih urejenih državah ne smejo početi, pri nas je pa na žalost tako in veliko število nedolžnih žrtev divjaštva in ne urejene države. Želim Vam srečno pot na cesta vozite previdno pazite na druge in nase.
15.4.2019Ocenixxx 
toto, to je zato ker so lokalne ceste bolj obremenjene, 50 v naselju, kjer ljudje živijo, hvala bogu, da mirijo hitrost. Avtocesta Dolenjski krak, bi moralo biti vsaj 10 policajev z 5 providami na izmeno, da bi oblažili norenje. Problem je v tem pomakanju kadra, ter opreme, vozil. ( Jaz sem bil pred dnevi kontroliran na lokalni cesti ustavljen brez razloga poleg tega sem moral še pihati.) Ustavljen si bil, ker policist ne vidi na kilometer, kdo je pijan. Bil si 0,00 in to ti je vzelo dve minute časa.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava