dolenjska

Danes regijski Karierni sejem

18.4.2019 | 09:15 | B. D. G.

Z lanskoletnega prvega regijskega karierno-zaposlitvenega sejma v Novem mestu (Foto: B. D. G.)

Z lanskoletnega prvega regijskega karierno-zaposlitvenega sejma v Novem mestu (Foto: B. D. G.)

Novo mesto - Danes med 10. in 17. uro v prostorih Univerze Novo mesto poteka Karierni sejem, ki ga pripravlja zaposlitveni portal MojeDelo.com oz. podjetje Stirya iz Ljubljane. Pri organizaciji regijskega karierno-zaposlitvenega sejma, ki je letos v Novem mestu drugič, je sodelovala tudi sekcija za ravnanje s človeškimi viri pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine.

Regijski sejem na enem mestu v istem dnevu predstavlja podjetja iz naše regije vsem zainteresiranim iskalcem zaposlitve in ostali javnosti. Iskalci zaposlitve se bodo lahko pogovorili s kadrovskimi strokovnjaki iz več kot 20 podjetij, med katerimi bodo tudi Krka, I.H.S, Treves, Revoz, Belimed, Hofer, Merkur, Akrapovič, Adria Mobil, Livar in drugi. Vse razstavljavce najdete na spletni strani http://kariernisejem.com/karierni-sejem-novo-mesto-2019-razstavljavci/.

(Foto: B. D. G.)

(Foto: B. D. G.)

V okviru sejma bodo predstavili tudi dve zanimivi karieri; tako bosta svojo dosedanjo pot predstavila Tomislav Jovanović - Tokac, pevec skupine Dan D (ob 10. uri), in operna pevka Irena Yebuah Tiran (ob 11. uri).

Posebna delavnica MojePRvoDelo je namenjena mladim iskalcem zaposlitve in tistim, ki bi se radi dobro pripravili na aktivno iskanje dela. V okviru delavnice EURES bodo iskalci zaposlitve imeli priložnost za pridobivanje informacij o zaposlitvenih možnostih v Evropi. Na voljo bo tudi brezplačno psihometrično testiranje, fotokotiček in pregled življenjepisov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava