gospodarstvo

Kaj v Renaultu počne produktni vodja?

31.5.2019 | 08:00 | Besedilo in fotografije: B. D. G.

Gostji Jelki Kurnik je predsednik Revozove uprave Kaan Ozkan podaril Revozovo majico.

Gostji Jelki Kurnik je predsednik Revozove uprave Kaan Ozkan podaril Revozovo majico.

Novo mesto - V okviru tedna družbene odgovornosti Skupine Renault, ki so ga poimenovali Mobilize, so včeraj v Revozu pripravili pogovor z Jelko Kurnik, produktno vodjo projekta clio 5 v Renaultu. Slovenka danes živi in dela v Parizu in je že 15 let zaposlena v Renaultu.

Pogovor je pripravila mreža Women@renault, ki deluje v Revozu od marca 2016, na ravni skupine Renault pa od leta 2010. Kot lahko razberemo na spletni strani podjetja Revoz, mreža danes deluje že v 14 državah, v katerih ima Renault svoje proizvodne obrate, in šteje več kot 5.000 članov.

Poslanstvo mreže je izpostaviti ženske talente, njihove prednosti in potenciale v avtomobilski industriji, ki je stereotipno v domeni predstavnikov moškega spola, hkrati pa ženske spodbuditi k prevzemanju vodstvenih položajev.

Ponosni na clio pete generacije

Ponosni na clio pete generacije

Udeležence dogodka, v Revozu zaposlene člane mreže,  je pozdravil predsednik Revozove uprave Kaan Ozkan, z Jelko Kurnik pa se je pogovarjala Nevenka Bašek Zildžović. Beseda je tekla o prednostih in izzivih mednarodne poklicne poti, o tem, ali so lahko ženske uspešne v avtomobilski industriji, kako ustvariti ravnovesje med poklicnim in družinskim življenjem ter kaj konkretno je delo produktnega vodje v Renaultu.

Še posebno pozornost so namenili cliu pete generacije, ki ga že delajo tudi v novomeški tovarni, serijsko proizvodnjo bodo začeli v nekaj tednih, prodajo pa septembra. Več o tem in o delu Jelke Kurnik pri projektu clio 5 v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Galerija (12)

Revoz 01
Revoz 02
Revoz 04
Revoz 05
Revoz 07
Revoz 11
Revoz 12
Revoz 16
Revoz 17
Revoz 19
Revoz 20
Revoz 25

Komentarji (2)

31.5.2019 1 (4) (3)Ocenitapravpodgurc 
najverjetneje meša zrak. Tako kot vsi ostali v revozu, direktorčki v TPV-ju..... Večinoma so najbolj usposobljeni za podjeba..nje svojih delavcev, kar se pa stroke tiče pojma nimajo.
31.5.2019 1 (1) (0)OceniSmitz 
@tapravpodgurc brez tebe so nula, razen če je kakšen res strokoven, tak tudi doprinese kaj. Če bi rad bolj pristne odnose, boš moral v kakšno manjšo firmo, tam nisi samo številka.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava