dolenjska

Koliko novih delovnih mest v Posavju?; Masterchef Anže je kuhal za Živo

26.6.2019 | 18:00

Koliko novih delovnih mest v Posavju?; Masterchef Anže je kuhal za Živo

Januarja letos smo poročali o protestnem pismu novomeškega župana Gregorja Macedonija, ki ga je naslovil na upravni odbor Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB), in sicer zaradi, po njegovem, spornega nakupa zemljišč za načrtovani stanovanjski kompleks Brod Drage. Kot je župan povedal na nedavni novinarski konferenci, pa se spor končno rešuje. Podrobnosti pišemo v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

Skupina TPV iz Novega mesta je v zadnjih dveh letih pridobila pomembne nove posle za največje svetovne proizvajalce v avtomobilski industriji, zato načrtuje širitev proizvodnih zmogljivosti, med drugim v Brežicah. Poročamo tudi o tem, koliko novih delovnih mest naj bi prinesla naložba.

Bili smo na Jurjevanju v Beli krajini, spremljali razplet kolesarske dirke Po Sloveniji, obiskali proslave ob občinskih praznikih, jubilejih nekaterih društev in slovesnostih ob dnevu državnosti.

Tokrat pa vam prilagamo še Živo, v kateri je za bralce kuhal Masterchef Slovenije 2019 Anže Kuplenik, predstavljamo športnico Klaro Lukan, maturanta Klemna Ernesta in številne druge.

Za prijetno poletno branje vas že čakata Dolenjski list in Živa!

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava