dolenjska

Šentjernejski ping pong; Je Deželna banka dokončno odšla iz Škocjana?

18.9.2019 | 17:55

Šentjernejski ping pong; Je Deželna banka dokončno odšla iz Škocjana?

Nesporazumov in obtoževanj med zdajšnjim občinskim vodstvom z Radkom Luzarjem na čelu in nekdanjim županom občine Šentjernej Francem Hudoklinom ni konca tudi v drugem Luzarjevem mandatu. Tožilstvo je, kot smo že poročali, odstopilo od pregona zoper nekdanjega šentjernejskega župana v zvezi s kaznivimi dejanji zlorabe uradnega položaja pri ČN in koncesijski pogodbi, a občina vztraja. Kaj pravi eden in kaj drugi, preberite v sveže tiskani izdaji Dolenjskega lista.

Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja prav te dni obeležuje 40-letnico svojega delovanja. V tem času so postorili ogromno in pomagali mnogim pomoči potrebnim. Tudi Zofki, ki bo s pomočjo društva prišla do nove kopalnice, njeno tragično zgodbo pa predstavljamo v časopisu.

Potem ko so Škocjančani leta 2014 izgubili poslovalnico Nove Ljubljanske banke, ki se je umaknila zaradi racionalizacije poslovanja, in je občini na veliko veselje občanov uspelo v Škocjan dobiti Deželno banko, je s 1. septembrom odšla tudi ta. Ali je to dokončna odločitev, preverite v tiskani izdaji Dolenjskega lista, ki vas razveseljuje vsak četrtek.

‹ nazaj

Komentarji (2)

19.9.2019Ocenijkrasev7 
Prav res me zanima, če bi morali svetniki, ki so podprli oz. Zahtevali, da se postopek nadaljuje proti HUDOKLINU sami financirati postopek še bili tako zagreti za tožbo.
19.9.2019Ocenijkrasev7 
Če bi morali svetniki sami to plačati bi hitro odnehali zahtevati, da se postopek nadaljuje.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava