Brajkovič okrepil ekipo Adrie Mobil

30.9.2019 | 14:25

Pred odhodom so kolesarji podpisali še dres, ki ga bodo prodali na  dobrodelni dražbi. Izkupiček od prodaje bo namenjen obolelemu  19-mesečnemu Krisu. (Foto: KK Adria Mobil)

Pred odhodom so kolesarji podpisali še dres, ki ga bodo prodali na dobrodelni dražbi. Izkupiček od prodaje bo namenjen obolelemu 19-mesečnemu Krisu. (Foto: KK Adria Mobil)

Novo mesto - Članska ekipa Adrie Mobil odhaja na zadnjo veliko dirko v letošnji sezoni, in sicer CRO Race, ki je nova različica dirke po Hrvaški. Ekipo je okrepil Jani Brajkovič, ki se vanjo vrača po enem letu, so sporočili iz novomeškega kluba. Dirka, skupno dolga 1022 kilometra, se začne jutri z etapo Osijek - Lipnik v dolžini 210 kilometrov.

Na šestdnevni dirki bo nastopilo 18 ekip, med katerimi imajo štiri status WordTour ekipe. Organizatorju je uspelo na dirko privabiti kar nekaj zvenečih imen, med glavnimi favoriti za zmago je tudi Anglež Adam Yates (Mitchelton-Scott).

Visoka pričakovanja ima tudi Adria Mobil, ki jo poleg Brajkoviča sestavljajo Radoslav Rogina, David Per, Marko Kump, Dušan Rajović, Jakob Omrzel in Gašper Katrašnik

Brajkovič je pred odhodom na dirko povedal: »Zahvaljujem se ekipi Adrie, da mi je dala še eno priložnost. Na dirko odhajam z velikimi pričakovanji, saj sem odlično pripravljen. Po testiranjih lahko rečem, da sem boljši kot zadnjih nekaj let. Želim si dobrega rezultata, ki mi bo odprla vrata v novo sezono, kajti odločen sem, da bom nadaljeval z kariero tudi v prihodnje.«

M. Ž.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava