namig za premik

Nadaljevalni tečaj španščine, MC

4.10.2019 | 17:00

Jesen se bliža in z njo tudi naši novi jezikovni tečaji. Hana Jurečič, študentka španščine in ruščine na Filozofski fakulteti v Ljubljani je s sodelovanjem z MC Krško v preteklosti že izvajala jezikovne tečaje. V juniju je s svojo začetno skupinico zaključila Začetni tečaj španskega jezika, ki pa ga bo v oktobru nadaljevala. Zraven pa ste vabljeni seveda vsi, ki osnove španskega jezika že obvladate, da se jim pridružite na Nadaljevalnem tečaju španskega jezika.

Gre za 30-urni nadaljevalni tečaj španskega jezika, ki se bo začel izvajati v mesecu oktobru. Imeli bomo 10 srečanj po 3 šolske ure. Na tečaju bomo nadgradili znanje slovnice, se poigrali z različnimi uporabnimi tematikami, debatirali ter vadili praktično – sporazumevalne vaje za lažjo vsakodnevno uporabo jezika. Hana želi povezati svojo skupino ter ustvariti nova prijateljstva, zato bo v tečaj vključeno tudi skupinsko delo. Tečaj bo potekal ob sobotah, za natančnejšo uro in točen datum pričetka pa se bomo dogovorili na uvodnem informativnem sestanku, ki bo 4. 10. 2019, ob 17.00 v Mladinskem centru Krško. Udeležba na informativnem sestanku je brezplačna in neobvezujoča.

Cena tečaja za vse mlade (do 29. leta starosti) znaša 50,00 EUR, za vse malo manj mlade pa 80,00 EUR.

Veselimo se vašega odziva. Ne pozabite, vabljeni ste vsi, ki vam osnove španskega jezika niso tuje. Hana vas že nestrpno pričakuje.

Več info: hanajurecic@gmail.com

‹ nazaj