dolenjska

Velika javna dražba finančne uprave: izklicne cene od 10 do 30 evrov

11.10.2019 | 11:00 | M. Ž.

Foto: FURS

Foto: FURS

Novo mesto - V Novem mestu bo FURS prihodnjo soboto, 19. oktobra, na veliki javni dražbi najdenih stvari javnosti v zameno za denar ponudil 36 najdenih stvari. Med njimi prevladujejo kolesa, najdejo pa se tudi kotna brusilka, ročna ura za športne aktivnosti, zračna pištola, moška ročna ura, signalna pištola, otroški voziček, digitalni fotoaparat …, so sporočili iz FURS-a.

Izklicne cene znašajo od 10 do 30 evrov, ki se lahko še zvišajo, za koliko, pa je odvisno od interesentov. »Nakup poteka po načelu videno – kupljeno, brez garancije, reklamacija po prevzemu ni mogoča,« so pojasnili.

Javna dražba bo potekala na naslovu Drgančevje, objekt 16, ob 10. uri. »Pogoj za udeležbo na javni dražbi najdenih stvari je predhodna registracija udeležencev pri davčnem organu na mestu izvedbe javne dražbe. Udeleženec javne dražbe izkaže svojo identiteto z osebnim dokumentom,« so dodali.

Stvari, ki jih bodo ponudili, si lahko ogledate na dan dražbe, torej 19. oktobra, od 8.30 do 10. ure, od pol devete ure dalje pa je lahko udeleženci tudi registrirajo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava