dolenjska

Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!

17.10.2019 | 11:15

Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!

Zveza delavskih sindikatov Slovenije - Solidarnost v okviru projekta »Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu« izvaja različna usposabljanja v obliki delavnic. Usposabljanja izvaja tudi Regionalna gospodarska zbornica Celje, ki je projektni partner. Spremljate nas lahko preko Facebook strani (@krepitevkompetencsocialnihpartnerjev), preko katere obveščamo o projektnih aktivnostih, npr. o prihajajočih usposabljanjih.

Usposabljanja potekajo tudi preko e-učilnice, ki je bila vzpostavljena v okviru projekta. V e-učilnici so dostopna e-gradiva iz različnih vsebinskih tematik:

Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!

• Delovno pravna zakonodaja;
• Varstvo pri delu;
• Tehnike za krepitev socialnega dialoga;
• Soupravljanje delavcev;
• Kolektivno dogovarjanje in socialni dialog;
• Starejši na trgu dela in prilagajanje delovnih mest starejšim delavcem;
• Zaposlovanje mladih.

E-gradiva so sestavljena iz dveh delov. E-gradivo se prične z teoretičnim delom. Ta vsebuje besedilo, slike, videoposnetke in spletne povezave. Drugi del tečaja pa sestavlja vprašalnik. Ko uporabnik uspešno opravi usposabljanje pridobi certifikat.

Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!
Krepitev kompetenc in pridobivanje novih znanj!

Povezavo do e-učilnice najdete na spletni strani ZDSS - Solidarnost (www.sindikat-solidarnost.si). K sodelovanju ste vabljeni vsi, posredujte nam svoje ime in priimek in elektronski naslov na zdss.solidarnost@siol.net in uredili vam bomo dostop do e-učilnice. Pripravili smo tudi navodila za uporabo e-učilnice, ki jih prav tako najdete na naši spletni strani.

Projekt je financiran s strani Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki ga izvaja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Republika Slovenija, v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom, Evropska unija.

Oglasno sporočilo

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava