Rdeči križ podari in išče

5.11.2019 | 10:30

Rdeči križ podari in išče

Novo mesto - V Humanitarnem centru Območnega združenja Rdečega križa Novo mesto na Drski trenutno lahko podarijo: nove vzmetnice in latoflex (različnih velikosti), enojne postelje (2 postelji 160x200 cm), pograd, otroško posteljo 90 x 190 cm, fotelj (enosed), dobro ohranjen usnjen trosed, omaro za mladinsko sobo, regale za dnevno sobo, klubsko mizico, visoke regale z dvema omarama, policami, predalom, otroško sobo z novo vzmetnico, 2 pisalni mizi v črki L, pohištvo za kopalnico (omarico pod umivalnikom, visečo stensko omarico, kuhinjo, printer Laser Yet A3 format, zamrzovalno skrinjo Gorenje (200 l)in sušilni stroj.

Potrebujejo pa: manjši kuhalnik, manjši električni štedilnik, štedilnik na trda goriva(desni), hladilnik, mikrovalovno pečico, pralni stroj, sušilni stroj, manjši električni radiator, sesalnike, stojalo za sušenje perila, likalnik za lase, hrastove trame, otroški voziček, sobno kolo, več otroških koles in moško kolo.

OZRK Novo mesto (tel.: 07/ 39 33 121, e: novo-mesto.ozrk @ozrks.si) ima tudi razdelilnico hrane, kjer socialno šibki dobijo topli obrok vsak delovni dan ob 12. uri, in kopalnico, v kateri se lahko stuširajo in operejo oblačila.

Po rabljena oblačila in obutev pa lahko pridejo vsako sredo od 13. ure do 16. ure. S seboj morajo prinesti osebno kartico uporabnika, ki jo dvignejo na Centru za socialno delo v Novem mestu.

M. L.-S.

Komentarji (2)

6.11.2019 1   (3)   (2)   OceniAnica Zupančič 
Ali kdo mogoče pregleda komentarje (glej zgoraj), predno se objavijo? Halo...., vse, kar je prav in za v javnost. Tako se lahko pogovarjate samo za šankom. pa še za tam je grdo!!!! Me je pa zbodlo to, da potrebujete likalnik za lase. Če nekdo uveljavlja pomoč, ki jo naj bi nudil RK, potem se takih stvari ne zahteva, mar ne?
8.11.2019—   (1)   (1)   OceniJožko 
Gospa Anica, pri takih "komentarjih" spoznate v kakšni družbi oziroma med kakšnimi posamezniki se gibljemo. Ne zatiskajmo si oči in se prepričujmo, da tega ni. Tak kretenizem je živ, živi pa po takih posameznikih v vseh obdobjih človeka na tem svetu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava