dolenjska

Kaj in koliko delajo naši poslanci?; Koga si v Šentjerneju želijo v vlogi ravnatelja osnovne šole?

11.12.2019 | 17:00

Kaj in koliko delajo naši poslanci?; Koga si v Šentjerneju želijo v vlogi ravnatelja osnovne šole?

Izvolili smo jih, da zastopajo naše interese na ravni države. Pa jih res? Preverjali smo, kako aktivni so poslanci v DZ iz naših krajev in ugotovili, da govorijo manj kot drugi. Kdo so torej tisti, ki se v parlamentu oglasijo, kdo zgolj sedi, da dobi plačo in, ali obstajajo tudi taki, ki še prisotni niso, pa jim vsak mesec v žep pricurlja lep dohodek. Podrobneje v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

Osnovna šola Šentjernej, kjer so v preteklosti že imeli zaplete pri imenovanju ravnatelja oziroma ravnateljice, spet išče novega vodilnega. Znano je, da občinski svet ob izrekanju mnenja ni dal prednosti Dolenjcema, ampak kandidatu z ljubljanskega konca. Kaj pa ostali organi, ki še podajajo mnenja? Izjav ne dajejo, smo pa izvedeli neuradne informacije o glasovanju. Preverite v sveže tiskanem Dolenjcu.

Na zadnji seji občinskega sveta v Šentrupertu je župan Andrej Martin Kostelec spet izrekel nekaj očitkov na račun delovanja nekdanjega vodstva občine, tokrat na temo čistilnih naprav. Kaj očita bivšemu vodstvu oziroma županu Rupertu Goletu in kaj odgovarja slednji, boste izvedeli, če preberete tiskano izdajo Dolenjskega lista, ki vas tudi tokrat čaka pri vašem prodajalcu časopisov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava