Slovenska zdravilišča med prazniki zelo dobro zasedena

22.12.2019 | 08:10

Mnogi si za praznike izberejo terme in kot kaže, bodo tudi v našem koncu letos dobro zasedene. (Foto: ilustrativna fotografija)

Mnogi si za praznike izberejo terme in kot kaže, bodo tudi v našem koncu letos dobro zasedene. (Foto: ilustrativna fotografija)

Slovenska zdravilišča bodo med božično-novoletnimi prazniki zelo dobro zasedena. Podatki kažejo, da bodo ponekod zmogljivosti povsem zapolnjene, veliko bo tujih gostov. Povpraševanje je še vedno zelo intenzivno, zato rezervacije prihajajo v zadnjem hipu, so za STA povzeli v Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč.

Terme Čatež pričakujejo dobro zasedenost zmogljivosti tako v Čatežu kot tudi v Kopru in Portorožu. Trenutno je v adventnem času prostih še nekaj sob in apartmajev, medtem ko so zmogljivosti na prehodu starega v novo leto že polno zasedene. Kot že vrsto let doslej so tudi letos povpraševanja zelo kratkoročna in se gosti za rezervacije odločajo zadnji hip, so navedli v Termah Čatež.

Tudi Terme Krka imajo nastanitvene zmogljivosti med božično-novoletnimi prazniki že skoraj polno zasedene. Večina gostov letos prihaja iz Slovenije in Italije, precej pa jih bo tudi iz Avstrije, Rusije, Hrvaške in Srbije.

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava