obvestila

Beremo s tačkami, knjižnica

22.1.2020 | 16:00

Pozdravljeni, mladi bralci.

Sem AMI (Artemida Wind of Velebit), šestletna labradorka z mednarodno veljavnim izpitom iz poslušnosti. Z vodnico Simono Tusun sva aktivni članici Slovenskega društva za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke. Opravili sva izpit za terapevtski par, pri tem pa sem dobila sledeči opis: umirjena, zdrava, lepo vzgojena in socializirana. Z vodnico imava lep kontakt in dobro sodelujeva. Sem čista in lepo negovana, rada imam človeški dotik. Kot terapevtski pes sem dvakrat letno veterinarsko pregledana. Pregledi zagotavljajo, da sem primerna za bližnje stike z ljudmi in nimam zajedalcev.

Redno sem vključena v šolski vsakdan Gimnazije Brežice, kjer z vodnico sodelujem pri pouku nemškega jezika. Mesečno obiskujeva tudi Dom upokojencev Brežice ter Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca. Od marca 2019 se boš z mano lahko ob sredah popoldan družil/-a tudi v Knjižnici Brežice. V sodelovanju pripravljamo dejavnost BEREMO S TAČKAMI.

KDAJ IN KJE?

Družili se bomo v sredo, 22. 1. 2020 od 16.00 do 16.45.

Dejavnost bo potekala na mladinskem oddelku Knjižnice Brežice.

 KDO IN KAKO?

Dejavnost je brezplačna in namenjena osnovnošolcem od 2. do 5. razreda.

Za posamezno druženje so razpisana tri prosta mesta. Obvezne predhodne prijave zbiramo na elektronskem naslovu andreja.dvornik@knjiznica-brezice.si ali info@knjiznica-brezice.si. Kontaktna oseba za dejavnost je Andreja Dvornik.

Da bo dejavnost potekala nemoteno, nas o morebitni neudeležbi pravočasno obvestite. Ob večjem zanimanju bomo otrokom ponudili in jih v dogovoru s starši/skrbniki

razporedili na drug termin izvedbe dejavnosti

‹ nazaj