posavje

Sofinanciranje sterilizacij in kastracij psov in mačk

6.2.2020 | 09:35 | M. L.-S.

Ilustrativna slika (Foto: M. L.-S.)

Ilustrativna slika (Foto: M. L.-S.)

Krško - Občina Krško je v tem tednu objavila javni razpis za sofinanciranje sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk za letošnje leto. Kot sporočajo z občine Krško, je na voljo skupno osem tisoč evrov, sofinanciranje na posamezno žival pa znaša 30 evrov bruto cene storitve za mačko in 50 evrov bruto za psa.

Za sofinanciranje storitve lahko zaprosijo lastniki psov in mačk s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju občine Krško, ki imajo do pet odraslih živali na stanovanje oziroma hišno številko. Zaprosijo lahko za sofinanciranje sterilizacije ali kastracije živali opravljene v obdobju od 1. januarja 2020 dalje do porabe sredstev. K vlogi za sofinanciranje morajo lastniki živali priložiti: za pse dokazilo o lastništvu-potni list in račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku, za mačke pa račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku.

Popolne vloge lahko lastniki oddajo v vložišče Občine Krško ali po pošti na naslov: Občina Krško, Oddelek za gospodarske dejavnosti, CKŽ 14, 8270 Krško. Razpisni obrazec je na voljo na vložišču ali na spletni strani Občine Krško v rubriki Obvestila in objave/Javni razpisi.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava