Priznanje tudi profesorici biologije na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje

13.2.2020 | 18:20

Zorica Potisk (Foto: spletna stran Liste moja Kočevska)

Zorica Potisk (Foto: spletna stran Liste moja Kočevska)

Kočevje - Zavod za šolstvo je na današnji slovesnosti v Muzeju novejše zgodovine Slovenije na Cekinovem gradu že 21. leto zapored podelil priznanja Blaža Kumerdeja, ki jih podeljuje na področju predšolske vzgoje, osnovnih in srednjih šol, dijaških domov, glasbenega šolstva ter zavodov za vzgojo in izobraževanje otrok s posebnimi potrebami.  Direktor zavoda Vinko Logaj jih je za leto 2019 podelil osnovnima šolama Ivanjkovci in Vransko-Tabor, profesorici zgodovine na Srednji ekonomski šoli in gimnaziji Maribor Maji Vičič Krabonja, vzgojiteljici v Otroškem vrtcu Ajdovščina Nadji Likar in profesorici biologije na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje Zorici Potisk, je poročala Slovenska tiskovna agencija.

»Zorica Potisk z zavodom strokovno sodeluje v razvojno-raziskovalnem delu v različnih projektih, na konferencah, študijskih srečanjih in posvetih pa širi znanje tudi na ostale učitelje. Sodelovala je v več pedagoških projektih, bogate izkušnje in znanje pa z veseljem deli s pedagoškimi svetovalci, z učitelji ter ravnatelji osnovnih in srednjih šol,« so zapisali v sporočilu za javnost.

»Dosežki, ki so jih izkazali predlagani kandidati za priznanje Blaža Kumerdeja, še zlasti pa dosežki, ki ste jih izkazali nagrajenci, so nam v ponos in dokaz, da se lahko tudi v bodoče veselimo odličnega partnerstva,« je povedal Logaj.

Zavod za šolstvo z omenjenimi priznanji predstavlja visoke strokovne dosežke posameznikov in ustanov pri zahtevnem delu z mladimi, poudarja njihovo ustvarjalnost in inovativnost ter se jim s tem hkrati zahvali za odlično sodelovanje, še dodaja STA.

R. N.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava