kronika

Dva poškodovana v eksploziji

14.2.2020 | 18:30 | M. L.-S.

Ilustrativna slika

Ilustrativna slika

V ulici Brezje v Novem mestu je danes ob 12.47 eksplodiralo neznano eksplozivno telo. Do eksplozije je prišlo pod nadstreškom. Pri tem sta bili dve osebi poškodovani. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem in policiji. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so oskrbeli poškodovani osebi in ju odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Okoliščine dogodka bodo raziskali policisti PU Novo mesto.

V trčenju eden poškodovan

Danes ob 11.45 sta na ulici Kočevje v Črnomlju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so oskrbeli poškodovano osebo in jo odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Drevo oviralo promet

Ob 6.27 je na cesti Mala Dolina-Kortino, občina Brežice, podrto drevo oviralo promet. Za odstranitev ovire je poskrbel dežurni delavec cestnega podjetja.

Poškodoval se je pri delu

Ob 6.23 se je v podjetju v naselju Krmelj, občina Sevnica, poškodoval delavec. Med delovnim procesom poškodovanega delavca so na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Novo mesto reševalci NMP Sevnica.

Z motorno žago poškodoval roko in ramo

Ob 10.38 si je na Prvomajski ulici v Sevnici občan z motorno žago poškodoval roko in ramo. Posredovali so reševalci NMP Sevnica, ki so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava